Serà considerat també delicte?

Sí, ja em sap greu ja. Avui he hagut d'amagar-me per no ser considerat un possible delinqüent. He entrat altre cop a la cuina i he guaitat per l'escletxa del celobert no fos cas que hi hagués un periodista que més tard seria obligat a lliurar les fotos.

Potser podré al·legar que no ha estat intencionat, fins i tot podré dir que he volgut fer un rentat d'imatge.

El cas és que de vegades aquestes coses passen, t'hi trobes i ja està. Manca d'experiència? no, algun altre cop m'ha passat, però és clar, la Brunete Mediàtica no havia declarat la guerra, els Nàzgul opinadors de la COPE no havien començat a moure's per la Comarca. Un signe més de la seva feblesa.

Sí, no m'agrada la monarquia, sóc republicà, la qual cosa vol dir que sóc alguna cosa més que ser antimonàrquic, però això és inherent. Quan Catalunya sigui independent tampoc voldré una monarquia encara que l'Albert Om trobi un descendent il·legítim de Jaume I (per la seva vida segur que en corren) i el porti al Club.

Sí, avui amb la bugada se m'ha quedat una moneda d'euro a dins dels pantalons. Sí, era la moneda feta per l'Estat Espanyol. No podia ser el rei Albert II de Bèlgica dels dos euros, ni la reina Beatriu d'Holanda, ni fins i tot el Mozart austríac, països on no passaria res. M'ha passat al que encara és l'Estat Espanyol.

En un país normal, aquest escrit faria riure i em quedaria descansat. Però en aquest país i sobretot en el del costat, darrerament les coses no són normals. Ni estic content ni estic feliç, sinó emprenyat.

Espero, almenys, que la ironia amb mala llet encara formi part de la llibertat d'expressió quan escric això. 



2 Responses to “Serà considerat també delicte?”

  1.   greips Says:

    com demà el rei tingui els ulls irritats per culpa del detergent pots comptar que serà delicte.

    Tu mateix 😀

  2.   Àlex Says:

    Veig que la conversa del sopar d’ahir té un valor, ja ja.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines