El debat important és demà

Doncs sí, demà hi ha el debat important pel país, doncs hi haurà els candidats dels cinc partits catalans i es parlarà en clau de país, no d'Espanya, com fou el debat del dilluns entre els candidats a presidir.

Cal diferenciar entre els candidats a presidir i els candidats a incidir. A Catalunya hauríem d'escollir quin candidat volem que incideixi. Creiem que la Carme Chacón podrà i/o voldrà? Creiem que en Duran és el millor representant del país? O creiem, com crec jo, que en Ridao és el més ben preparat i disposat a fer-ho?

Llegeixo els resums que fa la premsa del dinar d'en Ridao amb tribuna barcelona (aquí i aquí)i em quedo amb una frase molt bona, aquest cop en Zapatero s'haurà de batejar abans que anem a la seva comunió. Molt ben aconseguida i clara.

També m'ha agradat que insti a la Carme Chacón sobre un pacte d'estat PP-PSOE

Finalment, avui recomano venir a les 19 al districte a la presentació del llibre de l'Eloi Babiano sobre l'Antoni Rovira.



3 Responses to “El debat important és demà”

  1.   cani Says:

    Alex,

    Ja tenim els cinc representants. Demà hi aniré a veure que diuen. Els hi hem enviat les preguntes i ara sols queda veure que tenen a dir.
    Gràcies, i disculpa la insistencia.

  2.   Àlex Says:

    Ostres, perfecte, merci a tu

  3.   trucos comunio Says:

    I am really impressed with your writing abilities and also with the format for your blog. Is that this a paid topic or did you modify it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it’s rare to peer a great weblog like this one nowadays..

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines