Carod i Rovira, país i vila

Avui, en un poc enginyós joc de paraules, lligo dues notícies.

Les declaracions d'en Carod a un acte a Sabadell, mentre en Ridao havia d'anar a fer un debat estrany. El debat important, com vaig dir ahir, és el d'avui, entre els partits catalans.

I Rovira, no per en Carod, sinó per l'Antoni Rovira i Trias. Ahir es va presentar el llibre de l'Eloi Babiano. No comentaré l'acte en sí, perquè a banda d'una interessant reflexió d'en Bohigas, la resta fou molt estrany, un Carles Martí que parlava del llibre amb la sensació que quasi no l'havia fullejat.

Antoni Rovira, Plaça Rovira m'acompanya des de fa molt temps. Nascut a Torrent de l'Olla, vaig viure de petit molts anys al carrer Providència. I sempre, la Plaça Rovira, i el senyor Rovira m'han acompanyat.

No he tingut massa temps per fullejar el llibre, però coneixent l'Eloi deu ser metòdic. Felicitats, Eloi. Ahir hi havia massa gent al teu voltant i no vaig poder parlar amb tu. Un gracienc escrivint d'un gracienc. Bé. No us perdeu l'entrevista que li fa Transversal a l'Eloi. 

 



6 Responses to “Carod i Rovira, país i vila”

  1.   greips Says:

    En Carles Martí no només parlava sense haver fullejat el llibre sinó que escoltant-lo semblava que el llibre fos obra de l’Ajuntament i en Babiano un testaferro que hi posava el nom.

    Això si, se’l veia tan encantat amb ell mateix!!! :'(

  2.   Cristina Says:

    Alex.: El Sr. Rovira ,es una de les estàtues que mes m’agraden de Barcelona, jo hi vist persones assentades al seu costat ,jo diria, que esperen trobar companyia.

  3.   Àlex Says:

    Sí, senyora, Cristina, bonica manera de dir-ho, m’agrada.

    De fet, els meus nebots ho han fet servir de vegades per enfilar-se a la figura, als nens els encanta, és tan real

  4.   cani Says:

    Una nit m’hi vaig acostar a demanar-li foc:D

  5.   Oriol Says:

    Àlex, podries explicar la posició d’ERC davant del cànon digital que ens cobren a tots quan comprem qualsevol CD, DVD, mp3… pressuposant que tots sóm culpables de la pirateria?

  6.   papa oso Says:

    Aleeeeeeex…. ja tinc decidit el vot!!
    Passat pel meu bloc.

    😉

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines