Joan Rigol i la Sagrada Família

El dijous vaig tenir l’oportunitat d’anar a un sopar al Centre Moral amb en Joan Rigol, per parlar de les obres de la Sagrada Família. Destacaria diverses coses:

– Tot i ser un expolític d’un partit amb el qual la meva sintonia ideològica és baixa, sempre, igual que en el cas del sopar amb en Jordi Pujol, és un plaer poder escoltar una persona amb molta vida política. Com bon humanista ens va regalar una compilació històrica del país molt interessant.

– Quant a les obres, destacaria potser el fet que és previst que cap al 2020 s’espera enllestir-la.

– També em va agradar recordar que potser encara no hem vist l’espectacularitat total del projecte, mancant per exemple, la torre més alta (172m, 2 m per sota de Montjuïch, obra de Déu i que Gaudí no volia superar expressament) i les quatre torres dels 4 evangelistes que també resten  que donaran com a resultat una silueta diferent de com la veiem.

– Por del projecte del Tren d’Alta Velocitat. És evident que és  quelcom que espanta, però ell confiava encara en la sentència final. Són gent de recursos i experts assessors.

– Acabarà venint a la proposta d’Esquerra del carrer Aragó.

– Per què un polític de CiU sempre sembla més radical nacionalment parlant un cop s’han retirat?



One Response to “Joan Rigol i la Sagrada Família”

  1.   cani Says:

    Curiosament també ho he observat. Penso que pot ser que la materia sigui bona, però l’entorn exigeixi altres coses que no pots defugir.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines