Plenari de març

Dijous 5 de març vam tornar a tenir plenari a Gràcia. Ja feia tres mesos sense, i hi havia una llista de temes importants sobre la taula. Faré un breu repàs dels principals i el paper que va tenir Esquerra durant el plenari:

La Violeta

Des d’Esquerra vam acusar el Regidor d’haver-se carregat el concurs d’idees després de declarar al Periódico que “[s’enderroqui l’estructura interior i només es deixi dreta la façana original] és l’única opció si volem que el barri guanyi un equipament polivalent. No comprarem un edifici perquè continuï sent només un bar”. Creiem que això marca ja el destí de la Violeta. Com ha canviat el PSC. En el mandat anterior només vam comprar un edifici? Després el Regidor Espriu va fer allò de culpar al periodista de les seves paraules, tot i que ens quadren amb el seu posicionament.

La Ventada

Després de forçar una reunió per rebre una explicació, al plenari el Regidor va llegir un informe que podia haver-se enviat directament i estalviar-nos aquest fet. Manca de reflexos per part d’en Guillem. Falten algunes dades, ja les demanarem. Des d’Esquerra demanem una major descentralització per a optimitzar recursos en aquests casos

La Sedeta

La reforma de la Sedeta sembla que s’atura de moment. El Regidor reconeix que no té el nostre suport. Va haver-hi un cert enfrontament amb un veí que no va acceptar els posicionaments de l’equip de govern. Sobre aquest tema informaré properament, el parer d’Esquerra ha estat ben clar des del principi. El Punt en parla.

Mobilitat

Junt amb l’Espai Jove, dos dels grans punts foscos de la gestió del Regidor. Podríem culpar als consellers del ram, que també, però és evident que hi ha faltat direcció política i empenta. Tot i defensar-lo públicament, la realitat és que està aturat, amb l’excusa d’un estudi. Dos anys després? Que té a veure aquest estudi amb el fet de no haver-se treballat cap altre illa a les comissions? Si s’haguessin fet més coses, amb els diners del Fons Estatal es podria haver demanat tota una nova illa per fer, però és clar, no tocava, entenc l’admiració pujoliana de l’equip de govern.

Espai Jove de Gràcia

Un exemple similar a la gestió de Lesseps. Si s’haguessin fet coses i les fetes fetes bé, estaríem tots contents, però s’ha inaugurat a la defensiva, sense consens i sense haver planificat polítiques de joventut de dinamització. Des d’Esquerra hem ofert un cop de mà per a redreçar la comissió i les polítiques, però fem dos anys tard.

Seguirem parlant-ne, fora de polèmiques estèrils.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines