Setmana Infernal?

Deu ser la Setmana abans de Setmana Santa, i ja m’agradaria que tingués a veure amb els Malsons d’aquest vespre a la Cloenda del Tradicionàrius.

Infernal pel ritme de reunions (l’1 d’abril tenia 4 coses a l’agenda a la mateixa hora), i amb una certa sensació en alguns casos de desconcert.

Anem a pams.

Dilluns, a Mobilitat, vam saber que Barcelona ha decidit que Gràcia faci zones 30 tot i tenir un propi Pla de Mobilitat. Encreuar dues tècniques diferents és difícil d’explicar i per això la sensació que vàrem tenir des d’Esquerra que no sabem si s’aposta clarament per les illes o per l’altra. En qualsevol cas, ja està bé que s’aposti per la Mobilitat. Suposo que caldrà parlar molt. Per això estem, també.

Dimarts, al Consell Escolar, torna a sortir el tema del CEIP del carrer Bailén, m’agrada veure que els i les signants de la carta han forçat una altra reunió, i fins i tot m’agrada que s’hagi fet cas de les meves recomanacions sobre com calia haver fet aquella reunió i van portar finalment plànols. L’Escola Pública s’ho mereix.

Dimecres, reunió de la Violeta. Quatre mesos de retard més sense que se’ns hagi explicat realment el motiu. Quanta paciència veig que tenen algunes persones, m’agrada. Bon article de la Teresa i el Xavier a l’Independent. Hi estic d’acord.

Dijous, Junta de Portaveus. No en parlaré, però al final acord, que per això hi som. Després a Mobilitat, vaig sentir coses que voldria no haver sentit, com continguts de comisssions de govern del mandat passat, i que a més a més no recordo. Les ambigüitats acaben sent males companyies de la coherència. El Pla funciona i el que no funciona són les pilones. Era fàcil de resumir. Parlem de les pilones, doncs. I lloem el Pla.

A més a més, entremig la notícia de la Vanguàrdia sobre llicències. Ahir mateix, en Ricard Martínez ens convoca a una reunió extraordinària avui per parlar-ne. És el que toca. Informació.

Avui llegeixo a l’Independent que el Regidor busca consensos per l’equipament de la Sedeta.

En fi, avui clou el Tradicionàrius, avui clou un període intens de reunions, alguns millors, algunes pitjors, algunes més buides, algunes més intencionades, algunes més útils. Però sempre s’aprèn, no deixeu de perdre l’oportunitat d’anar a comissions de l’Ajuntament, sempre es treuen conclusions sobre la gestió política, humana, social i de la vida.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines