Es pot dir que en ZP fa mobbing a Catalunya?

Aquests dies que estic llegint l’”Últim home que parlava català” surt força el tema del mobbing. Ahir, veient el resum dels debats al Parlament Espanyol em fa pensar que seria el primer cas de mobbing perquè algú es quedés i no perquè marxés.

Ara diu que el finançament serà abans del 15 de juliol. No hi ha credibilitat, però el pitjor és la sensació que negocia pensant que hi haurà un moment en que les arques de la Generalitat no podran més i haurem d’acceptar el que diguin.

Espanya i en ZP en particular juga amb el temps i els nostres diners. I encara diu que “He procurat sempre complir amb els meus compromisos amb Catalunya. Mantinc el meu ferm suport a la realitat plurinacional, a l’ús de la seva llengua, a l’increment de l’autogovern i al finançament previst a l’Estatut”. Ni va complir amb el Castell, ni amb l’Estatut ni amb realitat plurinacionals, etc.

Diuen que no es pot enganyar a tothom tot el temps. A mi no em va enganyar, però i a tots els catalans que el tenen com a referent?



One Response to “Es pot dir que en ZP fa mobbing a Catalunya?”

  1.   Francesc Says:

    El nou model de finançament estarà aprovat el 9 d’agost de 2008 (data que fitxa el vigent Estatut), 17 de novembre, 31 de desembre, 1 de març , 21 de maig, ara el 15 de juliol de 2009, en plena temporada de rebaixes. ZP guanya temps i amb un xic de sort sortirà abans la sentència del Tribunal Constitucional que rebaixarà l’Estatut, retallant-lo o interpretant-lo a la baixa i el finançament serà un dels aspectes més afectats per aquesta sentència, no ho dubteu.

    Malgrat tot, en el supòsit que el Tribunal no es pronunciï abans del 15 de juliol, la temporada de rebaixes s’acaba el 31 d’agost, encara hi ha temps perquè ZP compleixi els seus compromisos amb Catalunya, això sí amb un descompte superior al 50%.

    “Si guanya Zapatero, guanya Catalunya”, encara ens ho creiem?

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines