Estatut i Diagonal. Titulars de la tertúlia de Ràdio Gràcia

Breument us exposo algunes de les idees que van sortir ahir a Ràdio Gràcia

Estatut

– Ens hem de lamentar perquè el sector “progressista” no hagi pogut tirar endavant la seva ponència, que també retallava una vintena d’articles, incloent Catalunya com a nació i el deure de saber català?

– Hi ha dues Espanyes que es continuen barallant i Catalunya sempre rep

– Quan ZP parla de la legitimitat del TC, és com aquell president que confirma un entrenadors que està a punt de ser cessat, és a dir, que el TC està clarament deslegitimat?

– Es poden renovar els membres del TC tant com es vulgui, però això no és el mal menor per acceptar qualsevol retallada.

Consulta de la Diagonal

– Una bona idea, proposada per ERC, que cau en el moment que uns l’utilitzen per a fer proselitisme del Govern i els altres per fer-ne un plebiscit. No entenen encara què vol dir fer una consulta ciutadana.

– No oblidem que TRAM és una empresa privada que s’implica potser massa en una consulta pels propis interessos.

– En lloc de parlar de seccions, estem parlant de tramvia.

– CiU ho vol posar tot el mateix sac, a la C, independentment dels qui no volen reforma, els qui no volen tramvia, i els qui no volen els dos models planejats.

– No es pot caure en l’elitisme de dir que la gent no té la capacitat per a opinar. Si es creu en les consultes, ha de ser per a tot, no quan la consulta m’interessa.

– Una nova composició del TC no validarà per passar el tercer ribot, després del d’en Guerra i el del pacta Mas-Zapatero.



One Response to “Estatut i Diagonal. Titulars de la tertúlia de Ràdio Gràcia”

  1.   Josep Roca Says:

    Be, bon relat. Al principi sempre costa a molts adonar-se de les martingales. Però a poc a poc l’evidència del que fa temps diu E.R.C. de com és l’estat espnyol, es va evidenciant a més persones. Recordem les hemeroteques i veurem què es parlava o escrivia fa pocs anys. El millor tramvia va per sota i l’anomenem metro. Amb independència i treballant be, també tindriem millors infraestructures.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines