Critica en el Tvist de TV3

Avui, dimecres 18 de febrer, m’he sentit malament veient una secciò del programa tvist de Tv3. La secciò es la que presenta la Raquel, on ella va a casa de la gent a veure i comentar amb ells un programa de la cadena. Quan ella arriba a les cases l’hi tenen preparat un sopar de luxe, però això no es demana en el programa. Aquesta setmana ha anat a casa d’una parella jove mileurista i l’hi han ofert bonament, penso jo, “ganchitos” i coca-cola. Ha vist el programa amb ells i han estat comentant. Fins aquí tot bè. Llavors la presentadora nova del tvist, l’hi ha comentat a la Raquel, que debia haver passat gana, i ella l’hi ha dit que si.

Penso jo, que això no haves passat amb la Mari Pau Huguet, fent de presentadora. I em pregunto : Tenen l’obligació de fer un bon sopar els participants que obren el seu pis ?????

   

  3 Responses

  1.   

    A mi també em va semblar molt lleig, em vaig quedar alucinada; però no ha estat cosa només de la presentadora, sinó que l’altra ja anava dient que no li havien donat de menjar… Com si això formés part d’un contracte! No tens perquè donar-lis de sopar, a la vegada que els hi obres les portes de casa teva… Aquestes coses no es demanen (perquè el primer que va fer va ser demanar si li havien fet alguna cosa per sopar); a què van a veure un programa de la casa, o a fartar-se com porquets?… MOLT LLEIG!

    Trompeta - febrer 19th, 2009 at 2:02 pm
  2.   

    Realment no he vist programa mes “inutil” a la tele. On s’ha vist que s’hagi de fer un programa fent propaganda dels continguts de la mateixa cadena? A més que la majoria dels que hi participen sembla que vagin a passar-hi l’estona. I tot amb diners públics.

    abraham - febrer 25th, 2009 at 4:12 pm
  3.   

    No he vist cap programa mes dolent que aquest.
    Realment tots ho fant molt malament no saben com portar el programa ni que ferhi i l’altre dia varen sortir desfilant les dues presentadores, va ser penos i amb diners publics saps?.
    La Monica Tarribas està quedant ben lluida, amb treure el vent de pla i deixant el tvist no crec que sigui gaire bona directora. Per cert que li ha pasat a la M Pau Huguet, ella si que ho feia be, es una gran profesional. No estará malalta? estaba molt prima.

    mariona - abril 19th, 2009 at 7:12 pm

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines