Crema de Rovellons

A vegades busques una recepta i les que trobes no t’acaben de fer el pes. Llavors treient un ingredient d’una i altra , junt amb uns quants anys d’experiencia devant dels fogons, va i et surt aquesta bona “Crema de rovellons”. Els veïns de replà, ens havien regalat aquests rovellons  caçats en Guadalajara,  guapos de veritat.

 A la caçola he posat un rejolí d’oli d’oliva verge, ceba tendra mal tallada i l’ha he sofregit. He incorporat els rovellons, nets i tallats a trosets, donant-li unes voltes perque deixessin anar la seva aigua, sal i julivert. Un brik de nata liquida per montar de 33% ( ja que si es de menys grasa, es pot arribar a tallar, al bullir), he deixat fer un bon xup-xup durant uns 5 minuts, i ja es pot passar per la batedora. Queda una fina crema de rovellons.

 Bon profit !!!!

Si sabeu alguna altra manera de fer la crema de rovellons, m’ho dieu, us ho agraire.

   

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines