Cuixes de pollastre amb gambes a la salsa de xocolate

Per innovar en aquestes festes, sense deixar el pollaste i gambes que cada any mengem, aquest any podem fer una recepta diferent.

Ingredients:   – 2 cuixetes de pollastre per persona.

                            – 2 gambes grossetes per persona.

                            – sal i pebra negra

                            – farina

                            – oli d’oliva

                            – Ceba

                            – tomaquet vermell

                            – 2 alls

                            – 1 got gran de brou de pollastre (pot ser de brick)

                            – 6 preses de xocolate (4 de xocolate negra i 2 de xocolate amb llet)

Preparació:  Rentarem i obrirem una mica les cuixes perque és coguin mès be, i les salpebrerem. A la paella amb oli fregirem les gambes, que habrem rentat, salat i enfarinat. Les reservarem. En la mateixa paella fregirem el pollastre i l’anirem posant en una caçola i les gambes per sobre.

Treurem una mica d’oli de la paella i allà mateix farem el sofregit de ceba i tomaquet.

Al morter farem una picada amb els alls, sal i el xocolate. Ho afegirem a la paella del sofregit i el got de brou. Tot això ho tirarem a la caçola i deixarem faigi un bon xup-xup, però amb el foc baixet, perque tot agafi el gust del xocolate. De quan en quan donarem la volta a les cuixes. I ja ho tenim per menjar.

Consell de la cuinera: Molt millor fer-ho el dia abans.

Bon profit!!!!! i Bones festes !!!!!!

   

Deixa un comentari

   

Aneu a la barra d'eines