<

Bones gent!! doncs avui cap a les 17:00h agafaré el tren que em portarà fins a La Riba (Alt Camp) i allí m’hi quedaré uns quants dies…

No sé si em conectaré gaire però suposu que sí 😉 ja us aniré explicant com va per allí 😉 😉

Doncs res més!! Adéu!! ja entraré d’aquí poc!! 😉

juliol 28th, 2006 at 4:21 pm


19 Responses to “Piru al poble!!!!”
  1. 1
      Àlex says:

    Tu, doncs bones vacances, no tindràs el PAP, però dormiràs millor que nosaltres, 🙂

  2. 2
      vives says:

    El que no diu es que es festa major, per tant de dormir poc, i a sobre el pare a Gràcia, per tant llibertat mes gran, i quant acabi, Cap a Gràcia.

  3. 3
      Winston says:

    Quina sort!!! jajjajaja

    A mi avui els meus pares tornen d’un viatge al Canada (si poden aterrar). I dilluns començo a treballar, no se perquè em fa la sensació que vaig al revés que tothom….

    Despres d’estar dues setmanes totalment sol he arribat a la conclusió que els pares s’haurien d’independitzar… (Vives ja saps el que et toca tb… :))

  4. 4
      vives says:

    Jo ja estava independitzat, pero la meva nena ha decidit que no podia estar sol, ara no puc ni utilitzar el ordinador mes de 10 minuts al dia, tret d’ara que la tinc fora.

  5. 5
      la_figurita says:

    Wolaaa tik al pobleee a kasa els meus tiets XD si si Veves, a kas el Frederic i la Cristina XD 😛 jejejeje

    Àlex=> No tink el PAP d moment…pk el 4 d setembre torna a Europa FM…pro en castellà…:( pro wenu què hi farem…com a minim els pudré tornar a escoltar i hi podré partcipar un altre cop 😀 😛 I sí, dormu millor que vosaltres…jejejeje a Bcn em costava moooolt dormir x la calor i em despertava cap a les 5 o axi tota suada i madurmia cap a les 7 un altre kop…aki al poble l’unic problema es k ahir vem anar x ahí x celebrar el Sant d les Marta’s (n’hi havia 2, n’hi ha mes en tot el poble pro amb la penya k vaig nar n’hi havia 2) i vaig tornar a les 3 a casa…la meva àvia ya mesta dient k no surtiré mai més fins tan tard k llavors dormu masa…(pro si tmapok no hi ha res millor a fer durant el matí…8-)…) no sé kina ora era pro ya mestava dien: no si e vingut x tankarta la finestra pro veig k ya ta tankada…i a kina ora vols k et desperti?? a les 10?? i yo NOOOO NO SE!!! k pesá!!! XD (Axo aket matí..osigui k imaginat lora k devia ser…yo la veritat k no sé l’ora pk es k no podia ni obrir els ulls i parlava amb ella com podia perquè…pfff…)

    Vives=> Es veritaaat!!! la setmana que vé festa major al pobleeee!!! weee :D:D:D:D:D pro axo d k kuan akavi la festa major del poble cap a Gràcia…no se…perquè Sant Agustí i Vallfugona no guarnyeixen i a sobre no podré estar a kasa la mare…em sembla que aquest any pasu d les festes d Gràcia…:'( (como duele decir esto :'() I no he decidit yo que no podies estar sol u va decidir la mare XD i tu tb pk maguesis pugut dir k no em kedeés a kasa teva i em vuskés la vida XDDD

    Winston=> Estar sol a kasa sense pares i sense ningu es el millor k et pot pasar!!! :D:D:D no+ tens el parill d k els veïns avisin als mossos o es keixin pro…axo es un mal menor :D:D:D XDDD jejejeje x cert…kuans anys tens??

  6. 6
      Papi says:

    Niña, ya estamos ligando por internet, deja al chico este del luki striqe o el ducados tranquilo.
    A mas a mas, porque escribes raro, que cuesta mas entenderte que al aznar (sr. ansar) hablando en ingles

  7. 7
      la_figurita says:

    Abr Papi…skrib km m da l gna…ago l k m sle dl kño k x alg tng 18 añs…no ligo x internt…n s k dics…y el sr. Ducados y Lucky ni ls e tkad…

    Y DEDICATE AL PARCHÍS CON TUS AMIGOS LOS VIEJOS CARCAS AVER SI TE DIVIERTES Y ME OLVIDAS UN RATO!!! ;);););)

  8. 8
      Papi says:

    Tienes razon , el chico es de buena familia porque tiene nombre de rubio americano (del caro), es el viston.
    Prefiero la butifarra al parchis

  9. 9
      la_figurita says:

    Pos juega al o que quieras pro dejamen trankila acer mi vida como yo quiiera 😉 Aora me e perdido…de qué chico estás ablando?? :S

  10. 10
      Papi says:

    Hablo del chico que le preguntas su edad, tu quieta que los zagales ya te vendran detras, no los animes. Para que sepas de que hablo te engancho un trozo del comentario 5

    Winston=> Estar sol a kasa sense pares i sense ningu es el millor k et pot pasar!!! no+ tens el parill d k els veïns avisin als mossos o es keixin pro…axo es un mal menor XDDD jejejeje x cert…kuans anys tens??

  11. 11
      la_figurita says:

    Papi=> Ara lo pillo XD jajaja y tu enteindes el català????? 😐 no ligo…solo kiero saber su edad pk x lo k dice parece joven…;) jejejeje 😛 y los zagales komo tu dices no vienen solos eeeh!!! ¬¬ XD :(:(:(:( juuu :(:(:(:(:(

  12. 12
      Papi says:

    Conozco el catalan y entiendo tu jerga a base de skribr rro

  13. 13
      la_figurita says:

    Papi=> Ñe ñe ñe :p XD

  14. 14
      Winston says:

    Papi i tan que sóc de casa bona, soc ros i yanki.. jejjejej diguessim k tot el contrari i a sobre no fumo….

    Figurita en tinc 3 més k tu

  15. 15
      Papi says:

    Si no fumas, ya tienes un capital ahorrado cada dia, tu edad no esta mal, ya habras hecho el servició y si no tienes vicios….
    El rubio mes igual y prefiero otra cosa a los americanos.

  16. 16
      la_figurita says:

    Papi…los chicos me los busco yo…

  17. 17
      Àlex says:

    Realment,
    la vostra família és la més divertida de Gràcianet, continueu amb els comentaris creuats, ja ja.

  18. 18
      vives says:

    Benvolgut alex. desde que va començar la invasion de los ultracuerpos de tota la parentela del maurici, o contrataquem o ens esborran.

    Per cert qui es el Papi, no el conec pero els seus comentaris no estan del tot desencertats.

  19. 19
      Sònia says:

    Vives, ens acabes de dir ‘ultracuerpos’?
    Maurici, mira qué dicen!!! Bórrales ahora mismo 😉