header image
 

#Neucat, millor iniciativa als Premis Blocs 2010

Compartir és la base de la xarxa, dels projectes que dia a dia van sorgint a Internet. El Real Time no només és immediatesa sinó múltiples nodes. És la forma amb què ens lleven, vivim i ens anem a dormir, relacionant-nos tant en el 1.0 com en el 2.0.

El passat 1 d’octubre, al Tecnocampus vaig tenir l’honor de recollir un premi especial als Premis Blocs 2010, gràcies a la potenciació de l’etiqueta #neucat,  la iniciativa ciutadana del 8 de març d’aquest mateix any. Vam aprendre molt d’aquella ‘crisi meteorològica’.

Jo només vaig tirar un petit floc de neu -amb algunes gestions entremig amb RAC1, la Generalitat i altres usuaris- i els usuaris de Twitter van provocar una autèntica allau a la xarxa. El resultat no només va ser un èxit aclaparador d’aquesta etiqueta durant aquells dies (Hashtag líder a Catalunya, França i Espanya) sinó també un servei públic d’informació per a tots aquells que van trobar a Twitter una forma imprescindible per informar-se.

Sincerament, després de la gran experiència viscuda aquells dies i, sobretot, la de compartir amb molta gent que aprecio la recollida del Premi al Tecnocampus de Mataró, només puc dir un gran MOLTES GRÀCIES!

Crec que s’aprèn molt compartint projectes, opinions, idees, etcètera. L’educació és la base d’un país i aprendre és la base de les nostres vides. Si creues educació, xarxa i persones, en surt una bona combinació, la ideal per fer projectes grans sinó també per fer gran un país.

Imatges cedides per Maria Redondo

Notícies relacionades:

[+] Els Premis Blocs, segons Vilaweb

[+] Tots els premiats als Premis Blocs 2010

[+] Entreguen els Premis Blocs

Pots llegir més articles sobre #Neucat:

[+] Vaga 2.0, la mediocre gestió pública

[+] Aprendre del #neucat

~ by assajos on 9 octubre 2010. Tagged: , , , , , ,

One Response to “#Neucat, millor iniciativa als Premis Blocs 2010”

  1. […] als Premis Bloc Catalunya per haver “tirat la primera bola” el dia de la gran nevada, impulsant la idea d’utilitzar l’etiqueta #neucat. A Twitter el podreu trobar com […]

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines