Batakada RadioActiva


Sexe sense esforç
juny 2, 2005, 2:05 pm
Filed under: Oriol's World

En la nostre societat, l’esforç que es realitza en l’acte sexual esta sobredimensionat. Anem acumulant panxa i cada dia estem en més mala forma, i clar, l’única activitat física que ens bé de gust ens sembla que es un gran esforç quan realment no ho és.

Només cal fer una mica de càlculs per adonar-nos d’això!! Per una home d’uns 70 kg podem calcular el gast de calories per hora i comparar-lo amb altres activitats:

Ball de bastons: 560 cal. / h
Tennis: 490 cal. / h
Sexe, esforç moderat: 280 cal. / h

Si vas a mirar els números, fent ball de bastons cremes el doble de calories que realitzant sexe. Hi ha gent que potser fa sexe salvatge i descontrolat i crema mes calories però no es pas l’ampli de la societat. Realment estic sobreestimant la realitat perquè en molts casos el sexe es limita a un simple moviment pèlvic deixant encara mes per terra la crema de calories. I tenint en conta la duracció mitjana de l’acte que cremarem? 90 o 100 calories!?

Els estudis sobre el tema apunten que un bon estat de forma millora la capacitat sexual però que el sexe no es un bon exercici per posar-se en forma. És habitual recomanar fer exercici físic per millorar l’activitat sexual i l’apetit sexual, cal estimular la circulació i mantenir el cos en un bon estat.

Feu ball de bastons i la vostre parella ho agrairà!




5 Comments so far
Leave a comment

ets mono tema… ara sexe, fa uns dies nudisme…que et passa??

   20g32 06.02.05 @ 3:48 pm

Es la primavera que ja s’costaaaaaaaaaaaaaaa!!! xDDD

   Oriol 06.02.05 @ 5:54 pm

Podeu fer els vostres càlculs de crema de calories a:
http://www.portalfitness.com/test/calorias_act.htm

.)

   Oriol 06.02.05 @ 10:02 pm

I pots fer sexe mentre pràctiques el ball de bastons? Seria l’hostia, no?

   Miquel 06.03.05 @ 10:20 pm

llavors sortirien 840 cal. / h!!! si fas les dos coses alhora!!! O.o

Perque creus que tots els bastoners de barcelona som prims i garebé estem en els ossos?? 😀

   Oriol 06.04.05 @ 2:22 pm



Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Aneu a la barra d'eines