Bones noves i Masoliver

Tres notícies gracienques i un reconeixement.

Avui publica el Punt que a Gràcia s’ha enregistrat un descens d’un 2% en el preu dels pisos a Gràcia. A la vegada també s’està allargant el termini de temps per a vendre un pis, passant de tres a sis mesos. Menys és res, tot i ser conscient que és el propi mercat el que s’autoregula i no pas els canvis de lleis que són sempre molt més lents.

Urbanisme més humà: avui també parla el Punt que s’ha fet una trobada entre arquitectes i comerciants per a parlar de l’urbanisme que crea sinèrgies positives i assenyalen el comerç i la defensa del petit comerç com un eix vertebrador. M’agrada sentir que el director de la trobada, en Ramon Llopart, hagi posat com a exemple Gràcia com a lloc que ha sabut “preservar i potenciar com a eixos comercials els centres urbans dels antics municipis que envoltaven la ciutat vella, Gràcia, Sants i Sant Andreu, que han resistit la instal·lació de grans superfícies al costat.

Ahir es va inaugurar el nou CIRD, un equipament de Dones situat a l’antiga seu de l’arxiu Municipal (que s’ha traslladat a la Biblioteca Jaume Fuster). Vull destacar que allà també s’hi fan cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística.

I, finalment, un reconeixement a en Miquel Masoliver. En aquests dies de “patriotismo rojigualdo”, sempre és d’agrair una notícia que no sortirà gaire als mitjans, diluïda per un esport que tot ho xucla, el futbol. La seva valentia inicial de no voler anar a la selecció espanyola es va veure frustrada per les amenaces d’una sanció que el podia inhabilitar de dos a cinc anys, la retirada per a un jugador de 27 anys. Suposo que després de moure fils, s’ha aconseguit que el seleccionador, en Carlos Feriche, no el convoqués. Podeu seguir les cròniques, diferents, a l’Sport, el Marca, i Racó Català. És el primer jugador del Barça que es negava a jugar amb l’estatal, i preferia fer-ho amb la nacional, tot i que fos amistós. I recordem-ho, Catalunya ja ha guanyat un Mundial, el B, a Macao. Greips, no he trobat a la pàgina web del FIRS un palmarès per veure si encara ens hi mantenen o no.



7 Responses to “Bones noves i Masoliver”

  1.   greips Says:

    Genial la postura d’en Miquel Masoliver. I suposo que s’ha imposat la lògica: “si no vol venir, que no vingui” deu haver pensat en Feriche.

    Lo de la FIRS ho buscaré jo també i et diré alguna cosa… de moment sembla que no tenen pàgina web oi?

  2.   Winston Says:

    Com vols que tinguin un web…

    Una federació que monta uns tongos com el que van fer en aquella assemblea que es va fer als EEUU…

  3.   Toni Says:

    Sí, tenen web: http://www.rollersports.org

    Però no hi he sabut trobar cap referència al mundial B de Macao.

  4.   carlemany Says:

    Poseu, Catalunya al buscador, per kgarsi, nomes surt la darrera resolucio de negar a Catalunya la entrada com a federacio propia, no surt res de l’anterior votacio i molt menys del mundial B de Macao. Per cert la resolucio tambe es de kllons!

    “The decision of the Congress has solved a very delicate situation, whereas our sport has deeply been influenced by political pressures, with the real risk of losing the national identities in favour of local or district emerging bodies. After the final decision of the FIRS Congress, the request of autonomous affiliation of the Catalan Federation has been rejected and”

  5.   àlex Says:

    Ei, Toni, carlemany,
    ja m’he estat barallant amb aquesta web, la de rollersposrts i la trobo penosa com a informació, el domini firs.orf està a la venda (com deu ser com a federació si no consideren el tema del domini, ja podem plegar). Compareu amb http://www.futcat.org/html/selecciones/historia_seleccion.php, que tot i que té la URL en espanyol (?!) diu, per exemple, tots els partits de la selecció catalana.

  6.   greips Says:

    a la wikipedia hi ha molta informació.
    http://ca.wikipedia.org/wiki/36%C3%A8_Campionat_del_M%C3%B3n_B-Macau_2004
    http://ca.wikipedia.org/wiki/Cas_Fresno

  7.   Àlex Says:

    Merci, Greips,
    el que em fa por, però, és el que dèiem al sopar. Per nosaltres l’hem guanyat, però no sé si ha passat com amb els casos de dòping, que s’esborra i la història no ho recollirà. Si wikipèdia està fet per nosaltres, sortirà, però si no, ja sabem qui escriu la història, no?

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines