No vaig veure el debat, ni ganes

Ho reconec, ahir no vaig veure el debat.

Sabia que tothom guanyaria. De tota manera, com bé ha dit en Ridao, qui perdia era Catalunya.

Perquè són iguals, en el fons. M'ha posat els pèls de punta quan he llegit que en el fons el TAV és fet per unir més Catalunya amb Espanya.

Com darrerament, no tinc massa temps, però estic fent un petit argumentari personal sobre aquestes eleccions, sobre el vot realment útil i sobre què implica votar Esquerra. 

Us deixo un tall d'en Ridao



4 Responses to “No vaig veure el debat, ni ganes”

  1.   papa osos Says:

    Qui ha dit que el TAV es per unir Catalunya a Espanya?… el TAV es per que algú es faci d’or “por su cara bonita”.
    L’alta velocitat era una realitat a Japó fa més de 40 anys… i ara resulta que es una prioritat per a tothom… i que sense TAV un pais no pot prosperar. Espot ser mes demàgog?
    Alex, si us plau, no fiquis ni la SIDA, ni el terrorisme islamic ni el canvi climàtic a l’argumentari… i a veure si la “E” de ERC es veu per algún lloc.

  2.   Winston Says:

    Jo tampoc el vaig veure, ni ganes…

    Total avui he sentit mil valoracions sobre el debat.

    D’aquesta manera saps que han dit sense perdre un bonic vespre al sofà veient CSI.

  3.   cani Says:

    No us vare-ho perdre res. És el de sempre, “`más de lo mismo”. Que si tu vas dir…, que si tu també, jo no ho vaig fer, mira que si jo…, etc. Total cap va dir el que realment hauria d’haver dit un futur president d’un pais europeu. I Perquè? doncs per que no tenen res a dir, ja que son el nacionalisme pur i dur de sempre.
    Respecte el TAV, ja sabeu el meu parer. No el necessitem per anar a Madrid, el necessitem per anar a Europa…A Madrid si que el necessiten, però per fer la seva idea de “la Aldea Global española” que és l’unic que fan amb un sistema radial com en el segle XVII, i encara els hi dura. Seria més util per Espanya, una linea Paris, Almeria pel corredor mediterrani, que aquest invent a Madrid. Encara que ara tindrem millor comunicació entre Lleida, Tarragona i Barcelona. Només falta Girona i serà una linea complerta. L’unic bo de l’invent.
    Però així son els de l’altiplà….

  4.   papa oso Says:

    Cani, perdona que em fiquin allà on no se’m crida, però això de que es important la línia Paris – Almeria (i tot això del corredor mediterrani)… per a qui es important? I per a quin motiu es important? No hi ha res mes urgent que fer amb els calers de tots que aquesta línia, o la del AVE Madrid-Barcelona.
    En quin coi de esser humà ens estem convertint a occident?, quin coi de valor tenim?. Amb la pasta que val una merda de kilometre de via de AVE es poden fer i mantenir durant anys un munt de escoles bressol, amb el que val un puto kilometre de via de AVE es poden regalar “por la cara” un bon grapadet de pisos a immigrants, joves,… , amb un kilometre del “trenecito” es poden edificar i mantenir durant dècades unes quantres residencies d’avis… i una línia Madrid-Barcelona son mooooolts kilometres.
    Per a qui es important l’AVE?, com coi s’ho han fet per que la gent es baralli per tenir un AVE?
    La xarxa de distribució d’aigües de la zona metropolitana te tantes fuites que es perd gairebé tant volum d’aigua com el que es s’arriba a distribuir (ahí es nada!!). Vivim en un país sec, i l’estiu vinent pot ser dur, i jo ja tinc menys pressió d’aigua a casa des de fa unes setmanes… però ja tenim AVE Madrid-Barcelona.

    Ara es barallen per decidir si va o no va per sota de la sagrada familia. ¿Y si lo dejan así, que ya llega a Sants, se olvidan del trenecito de los cojones, se conforman con tardar más en llegar a los sitios, y se gastan la pasta en cosas que realmente son importantes para TODOS?
    Me cago en la puta macho!, es que somos putos borregos!, esos hijos de puta nos han anulado el juicio por completo!!…

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines