Tinc mòbil nou… i en català

Vaja,

aturo la campanya per explicar que finalment tinc un mòbil nou en català. És un NOKIA, m'agrada com perceben les eines.

Si mai heu de canviar el mòbil recomano que primer consulteu aquesta pàgina, perquè la gent de les botigues no sap ni de què parlem, i llavors quan dius els noms diuen, ah sí que el tenim, però no sabíem que estava en català. En Puigcercós ja ho va presentar en el congrés de telefonia.

Doncs això.

I penjo un vídeo que m'ha passat un company de la feina que està relacionat amb les TICs.

 

 

 



8 Responses to “Tinc mòbil nou… i en català”

  1.   Winston Says:

    Jo per militancia els 3 primers mobils que vaig tenir eren siemens.

    El primer molt bé em va durar 2 anys i després va començar a fer el tonto (s’apagava sol, no enganxava bé la cobertura etc…)

    Els senyors de la telefonica m’el van canviar per un altre siemens i caca de vaca, en menys d’un any ja fallava. I el tercer que em va donar telefonica també siemens no va durar ni mig any.

    Cansat de Siemens, fa dos anys em vaig compraru n Sony Ericsson, que funciona molt bé i té molta fiabilitat. L’únic problema és que no és en català.

    Però sincerament, prefereixo poder fer servir el mobil (és a dir trucar i rebre trucades) que anar llegint en català mil vegades tots els menús.

  2.   greips Says:

    jo tinc tb un nokia… en anglès 😉

    apunt piloteru, per cert 😉

  3.   Àlex Says:

    Estic d’acord amb tu, Winston, de fet crec amb els mòbils passa com amb els cotxes, pel que diuen, que cotxes de la mateixa marca uns surten millors que d’altres.

    De fet amb el que tinc, tinc una pila de coses que no faré servir, però d’entre tots els que tenen una pila de coses, he preferit el que està en català.

    Ja, ja, greips, és que després diuen que per què estem al govern? doncs també per coses com aquesta, 😉

  4.   greips Says:

    A mi se m’acudeix que el Govern es podria involucrar en Android o LIMO, sistemes operatius per a mòbil en codi obert, que poden ser traduïts des d’aquí sense demanar permís ni pagar, i on es poden crear aplicacions des d’aquí per a ús mundial. Paral.lelament això comporta crear una indústria local en TIC i augmentar el coneixement global i local. I només cal invertir 4 durus. I reprofitar el coneixement adquirit en d’altres branques.

    Però sens dubte és més intel.ligent pagar-li a una empresa extrangera per tal que tradueixi quan ell vulgui el que ell vulgui i així poder sortir a la tele inflant pit. I donar-li més ventes (poquetes més) a més dels calés pagats per a la traducció i compensació. Un 5% dels productes nokia traduïts al català! Uau! Molt millor, clar! 🙂

    Per cert, acabat el moment anti-ERC ;-), ens veurem avui a la presentació de l’Eloi??

  5.   Àlex Says:

    Mmm., greips, veig que continues parlant en xinès, ;-).

    Entenc el que vols dir, suposo que són dues vies, la rupturista i la reformista, idealment comparteixo la primera però entenc que la segona potser també és necessària quan jugues amb les regles que jugues i no ets un estat amb la llei a la mà.

    Sí, ens veiem avui.

  6.   greips Says:

    alex, sense adonar-te estàs fent el discurs de CiU :O te n’has adonat? 😉

    I no crec q la meva via sigui rupturista (almenys en aquest cas jijiji) sino la d’apostar per un model tecnològic en comptes de per un altre.

    au, ens veiem després!!!

  7.   Mar Gil Says:

    jejejejejeje, a mi m’han regalat un nokia mega pla, com les compreses extra-planes, jejeje i també és en català!!!!

    Uix… anem coincidint en moltes coses… que bonic!!! 😉

    També fa moltes coses, que vaig descobrint a estonetes tontes, bé és un dir, perquè no en tinc masses, però ja he fet fotos, un video, ja em sé posar l’alarma-despertador…

  8.   Àlex Says:

    Greips, uix, lo que me ha dixo (que deia el makinavaja), ja et dic que en determinades coses no sóc l’expressió del partit, no hi acabo d’entendre, però sé que els que hi són, són bons.

    Mar,
    amb prou feines he aconseguit afegir els cognoms que comencen per O, com per mirar què pot fer, jo vaig comprar un mòbil, 😉

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines