Diada a Gràcia (II)

Segon i darrer article que dedicaré a tractar del tema de la Diada a Gràcia. Crec que ha tingut un cost institucional alt, especialment pels districtes, on hem quedat tocats i desautoritzats per l'alcalde.

Dic que és el darrer perquè a partir d'ara començaré una sèrie d'articles de reflexió sobre Gràcia, el districte en general i els punts que crec que aquest any polític caldria prioritzar.

Començo per un vídeo, el del Parlament del Ricard a l'acte del dia 10 a Gràcia. Tant de bo la diligènca mostrada per la Gerent del Districte (cada dia que passa enyorem més la Montserrat Filomeno) per tallar la bandera i treure-la del balcó hagués estat la mateixa per a fer un cordó de seguretat. Al vídeo es pot veure com es permet que un exaltat en evident estat d'embriaguesa a punt està de llençar una ampolla contra els regidors. Per sort no ho va fer, tot i que ho va fer contra el terra. I això davant de l'Ajuntament, davant de la Guàrdia Urbana.

 

I afegeixo també el vídeo que en va fer vilaweb, parlant de Gràcia i Vilafranca, units altre cop com en d'altres moltes coses.

 

 

I aprofito per repondre a un article, Barres i Estels, que crec més addient haver-lo titolat Barra i Estels.

Es parla de respecte, enfrontament i horitzó nacional.

En primer lloc, la presència de la bandera espanyola no uneix a tothom i no he vist mai l'alcalde demanant que no hi sigui.

En segon lloc, considero més falta de respecte fer una exhibició aèria militar per les Festes de la Mercè en una ciutat que s'ha declarat constantment contra la guerra. Faran el manit dibuix de la bandera espanyola?

Al Conseller Barberà, portaveu desautoritzat en competències pel propi alcalde del seu partit, una sèrie de reflexions.

Si el President del Districte havia avisat durant la Festa Major i la resta de principis de setembre de la intenció de fer la Junta de Portaveus, perquè l'informe jurídic apareix quan s'ha perdut la votació? entenc perquè el PSC-PSOE un cop havia forçat IC-EUiA a votar en contra se sentia segur. És un cop perden la votació que a correcuita córrer a anul·lar la Junta.

Per cert, s'ha demostrat que en el sistema polític català hi ha tres sucursalismes o obediències. ERC i CiU envers el país, PSC i PP envers Madrid, i IC i EUiA envers el PSC. Em sap greu pels molts companys d'Iniciativa pels papers galdosos que els fan fer, i després veiem EUiA anar a la manifestació de la Diada a Urquinaona.

I encara se'ns acusa a nosaltres de l'abstenció i es parla de l'horitzó nacional. No allunya més el ciutadà que les decisions democràtiques no es tinguin en compte? no és el funcionament de l'Ajuntament de Barcelona, negligint decisions de plenari de Barcelona i Gràcia el que fa més mal a la democràcia?

Se'ns pregunta a nosaltres quin és l'horitzó nacional? No està clar quin és el nostre, un estat propi, mentre per altres és la dependència? O l'horitzó nacional de l'Ajuntament de Barcelona és poder substituir el .cat que deu fer nosa, per .bcn, com afirma l'Avui? es nota que Esquerra ja no està al govern.

Quan es parla de Rafel de Casanovas, recordo que hi ha una estelada al monument, i tot i així el PSC hi va. Per què no? com bé diu en Miquel, a la vida d'ha de saber perdre. Una dada, l'estudi del Centre d'Estudis Sobiranistes, diu que a Gràcia som l'únic districte amb majoria de ciutadans a favor de la independència, 44'4% a favor i un 41'2% en contra, és l'únic districte de la ciutat en què els independentistes som majoria. No val per res, això?

Diu que nou no ho volien, però sap que això no és cert doncs el PP no va arribar a opinar. Marxar d'una votació sabent que comptarà com a abstenció no compta. Si haguéssim perdut la votació, no l'hauríem penjada. Però la vam guanyar i això en democràcia és el que compta. Si no votes no et queixis, que deien aquells. I si votes, accepta el resultat.

Perquè la notícia de la qual ell es queixa és que l'Alcalde de Barcelona desautoritza la Junta de Portaveus. I no he sentit parlar cap dels prohoms graciencs de l'òrbita socialista, els mateixos que criticaven en Ricard per no ser prou gracienc (jo penso, com dirien Els pets, que de gracienc no s'hi neix, sinó que se n'exerceix), criticar la decisió de l'alcalde.

En fi, queda dit. Continuem treballant per la ciutadania, que hi ha molts temes importants a l'agenda.

 

 

 



18 Responses to “Diada a Gràcia (II)”

  1.   Cristina Says:

    Alex: El dia de la Diada vaig està tot el matí al kiosc, i poder van ser mes de sis persones que ens van preguntar perquè no hi havia festa a la plaça,volien veure castellers, sardanes, o gegants
    qualsevol cosa festiva.

    Vaig pensar que tenien raó falta festa en els barris aquest dia ¿no creus?

  2.   Winston Says:

    Amb aquest paio ja vam tenir un problema duant el muntatge de la plaça, el diumenge abans de Festa Major….

    Va començar a tirar les valles pel terra, començar a insultar, etc…

    Al final els Mossos van venir i s’el van emportar

  3.   Àlex Says:

    Cristina, bé, aquí hi ha diversos temes, però no per això ens ho hauríem de deixar de plantejar.

    Per la Diada, nosaltres també, tothom corre per Casanova i el Fossar, hi ha fira d’entitats al Pg. lluís Companys i no sé quantes coses més.

    Precisament un dels motius de fer l’acte el dia 10 ara fa cinc anys quan es va començar fou aquest, la diàspora que tothom té el dia 11 cap a Barcelona.

    Winston, curiós, moltes gràcies, no sabíem res, a així que a més a més era conegut quan va arribar.

  4.   Àlex Says:

    Cristina, bé, aquí hi ha diversos temes, però no per això ens ho hauríem de deixar de plantejar.

    Per la Diada, nosaltres també, tothom corre per Casanova i el Fossar, hi ha fira d’entitats al Pg. lluís Companys i no sé quantes coses més.

    Precisament un dels motius de fer l’acte el dia 10 ara fa cinc anys quan es va començar fou aquest, la diàspora que tothom té el dia 11 cap a Barcelona.

    Winston, curiós, moltes gràcies, no sabíem res, a així que a més a més era conegut quan va arribar.

  5.   Joan Says:

    La realitat és una, malgrat que massa sovint no es vulgui o no interessi veure-la, i en aquest cas és que la votació a la que fas esment és la d’un òrgan administratiu d’una entitat local, i per tant es regeix per les disposicions de la Llei 30/1992 concretament pels artícles 22-26 (Òrgans col•legiats) i article 62 nul•litat (són nuls de ple dret, com si no haguessin existit mai, les decisions dels òrgans que no són competents per prendre-les, ja sigui per que no els hi pertoca per raó de la matèria, ja sigui per raó del territori), és a dir no es poden prendre decisions que les ha de prendre un altre.

    Respecte al sentit del volt et recomano la lectura del article 27.2, el vot contrari o l’abstenció eximeix de les responsabilitats que poguessin derivar-se dels acords., cap altra cosa !!!

    Relacionar òrgans administratius i democràcia és barrejar coses que no tenen res a veure l’una amb l’altra, el concepte de democràcia pertany al mon de la política, però és un concepte alié als òrgans administratius, que tenen una estructura jeràrquica; aquí els conceptes que cal fer servir és votació per majoria, competència, nul•litat, convocatòria, ordre del dia, acord, resolució, recurs, informe, etc.

    No pots parlar de la democràcia de les decisions d’unes persones que no han estat elegides democràticament pels ciutadans si no designades pels partits polítics i que atenent a les seves dinàmiques i als seus equilibris interns, en definitiva persones que fins i tot ni representen al seu propi partit.

    Parles de la junta de portaveus dels partits polítics d’un districte com si parlessis del ple d’un parlament o del ple d’un ajuntament, aquest si que són òrgans amb legitimitat democràtica, que no amb poder absolut.

    La democràcia no és un dogma no és una idea messiànica resultat de la parida del líder polític de torn, la democràcia és una conquesta social i com a tal és el resultat d’una evolució històrica.

    Per entendre la democràcia primer has d’entendre els conceptes de ordenament jurídic i estat de dret, és a dir les relacions social es regulen per normes, no per qui té el basto més gros ni per qui més crida o fa més aldarull.

    Però a més a més i molt abans, milers d’anys abans de que esdevingués l’estat de dret, hi ha es concepte competència, fins i tot el rei absolut es coneixedor de la seves competències, del límit del seu poder, absolut, però no ilimitat.

    Sobre aquests pilars, ordenament jurídic i competència és sobre la que s’aixeca la democràcia, és a dir ordenament jurídic, competència i legitimitat democràtica.

    Estàs segur que la votació a la que tu fas referència reuneix els tres requisits ?

    Conclusió:

    El PP encara està rient, US HA MUNTAT UNA ENSARRONADA I HEU CAIGUT DE QUATRE POTES !!!

  6.   Àlex Says:

    Joan,

    pregunta, atès que ho has preparat molt. Digues-me si us plau on es diu qui té la competència per als símbols.

    I la teva conclusió sincerament no l’entenc. Qui dius que ha ensarronat a qui?

  7.   greips Says:

    La bandera estelada on ens representa a tots i per això l’Ajuntament de BCN no la vol fer onejar. En canvi, la bandera gai si que ens uneix a tots, tant als del govern com als de l’oposició i per això l’Ajuntament de Barcelona la fa onejar encara que sigui il.legal fer-ho i hi hagi menys gais que independentistes 🙂 (http://hemeroteca.e-noticies.com/edicio-1874/actualitat/la-bandera-gai-oneja-als-edificis-oficials-de-catalunya-25640.html)

  8.   Joan Says:

    1. No és qüestió de preparació és qüestió de posseir coneixements, elementals, de dret administratiu, que t’agradi una miqueta la història i de posar-se a escriure.

    2. La competència sobre els símbols dels ens locals correspon al ple de l’ajuntament article 38 de la del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

    3. Al teu post fas unes afirmacions entenedores i contundents, parles de “barra”, parles de sucursalisme i poses al mateix sac al PSC i al PP. Dius que IC-EUiA ha votat com hi ha obligat a fer-ho el PSC-PSOE, i que fan seguidisme al PSC.
    El que dius és fort però el que encara és més fort és que el teu partit està governant amb el PSC-PSOE i amb IC-EUiA al cantó muntanya de la plaça de Sant Jaume (suposo que deuen ser coses de la política que els diables és converteixen en àngels sols amb creuar una plaça), i que al parlament espanyol, el teu partit forma grup parlamentari amb IC-EUiA.
    És a dir el PP, amb la seva actitud de no votar, ha aconseguit que la vostra proposta obtingués majoria (els òrgans col•legiats de l’administració prenen les seves decisions per majoria, no les guanyen això és llenguatge futbolístic) si el PP haguès votat (crec que no hi ha dubte del sentit del seu vot) la proposta no hauria obtingut majoria i no hauríeu penjat la bandera i en conseqüència no hauria hagut polèmica.
    És a dir el PP ha aconseguit que els partits que formen el tripartit el (PSC-PSOE)-ERC-(IC-EUiA), entrin al districte de Gràcia en una crisi important, que d’altra manera no s’hauria produït.
    És lògic que els del PP estiguin molt contents, i això a casa meva és diu que heu caigut de quatre potes en el parany.

  9.   Àlex Says:

    Joan,

    quan dic preparat, volia dir, evidentment, que t’has preparat la resposta, no és el típic comentari de m’ho acabo de llegir i comento. No passa res, m’està bé.

    Em parles de l’article 38. Si no m’equivoco, diu:
    38.1 Per a aprovar o modificar l’escut o la bandera s’ha de seguir un procediment anàleg a l’establert per al canvi de nom dels municipis.
    38.2 La intervenció del Govern de la Generalitat només es pot produir quan l’escut o la bandera són susceptibles d’ésser confosos amb els d’un altre municipi o quan no es compleixen els requisits establerts en els articles 36 i 37.

    Si mirem els article 36 i 37,
    36.1 Les corporacions locals poden dotar-se d’un escut o d’un emblema com a distintiu.
    36.2 Els elements de l’escut s’han de fonamentar en fets històrics o geogràfics, en característiques pròpies de la corporació o en el seu propi nom. En qualsevol cas, han de respectar les normes de l’heràldica.
    37.1 Els municipis poden dotar-se d’una bandera municipal. La bandera deriva del mateix escut, del qual ha de contenir els elements essencials o el color predominant.
    37.2 No es pot emprar la bandera de Catalunya com a fons de la bandera municipal. En queden exceptuats els municipis que per dret històric tenen en el seu escut el de Catalunya com a element essencial.

    És a dir, una cosa és els símbols propis dels ens locals i l’altra la simbologia davant de festes. I és més, enlloc parla dels Districte, així que no sé massa que té a veure amb Gràcia. Continua buscant, m’interessa aquest debat.

    Per sort, jo parlo i em dedico a Gràcia, del que puc respondre. Si vols parlem del tripartit a Catalunya, però crec que seria confondre política municipal i nacional. Però això ja és un altre debat, entenc.

    Si hi ha hagut polèmica no és per la presència de la bandera, en molts municipis del país s’han penjat sense problema.

    Entenc que el PP no deuria estar content quan va demanar que es repetís la Junta, pel que entenc que no fou una decisió ajustada. Segurament pensaven que es tombaria la proposta.

    Si parles de Gràcia, aquí no hi ha tripartit pel que no es veu una crisi, són, podem dir, aquells moments en els quals es veu que tots som partits diferents, encara que puguem ser, i seré generós en els adjectius, d’esquerres.

    Encara no entenc el parany. Si hi hagués tripartit a Gràcia ho entendria. Però recordo que el govern municipal està en minoria. Si això no fa, que no fa, entrar en crisi el tripartit a Catalunya (que altres problemes té més importants), llavors el que volia aconseguir, segons tu, el PP no sé que és.

    Seguim, si vols, és interessant.

  10.   Joan Says:

    Suposo que quan et refereixes a la simbologia davant les festes no fas referència ni a la senyera ni a la festa nacional de Catalunya, si no que fas referència a les dels diferents barris, a les de Barcelona, a les de tots sants etc. etc.
    Si un conseller de districte i portaveu municipal d’un partit polític diu que no sap quina és la relació entre la Llei municipal de Catalunya i el Districte de Gràcia aquest partit polític té un problema molt seriós té al capdavant de la política al districte a una persona que no te ni idea de quines són les normes que regulen la seva activitat, és a dir es té com a conductor a una persona sense carnet i ho pitjor d’aquests conductors no és que acostumen a acabar malament eñ problema és que fan sovint causaen greus perjudicis a altres persones.
    Continuo buscant la única competència de la Junta de Portaveus d’un Districte és fixa l’ordre del dia, qualsevol altre acord que prengui serà nul és a dir no produirà cap efecte.
    Sobre Gràcia i el tripartit tu et dediques a Gràcia com a conseller de districte i portaveu municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya i per tant tot el que fas i tot el que dius vincula a d’Esquerra Republicana de Catalunya i al inrevés tot el que fa i tot el que diu Esquerra Republicana de Catalunya et vincula a tu, i especialment com a cap visible d’ERC a la Junta Municipal del Districte de Gràcia i que jo sàpiga a data d’avui Gràcia és Catalunya i el feu d’ERC a l’àrea metropolitana de Barcelona.
    Si , si que vull m’expliquis aquesta metamorfosi de que a un lloc es fa seguidisme de Madrid a l’altra no teniu cap problema en posar a un membre de la executiva del PSOE com a president de la Generalitat.
    Evidentment la bandera s’ha penjat allà on qui tenia competència per fer-ho ho ha fet o qui tenia competència per deixat fer ha deixat.
    Pel que dius sembla ser que l’actitud del PP no va ser premeditada i per tant no hi ha parany, però una cosa està molt clara el PP s’està fregant les amb la vostra reacció i sobretot per l’absurd dels vostres arguments. Esteu erosionant (espero que ara no surtis negant allò que és evident) la relació entre les forces del tripartit i desprestigiant la política (el que aquí es negre allà es blanc).
    Salut,

  11.   Joan Says:

    Suposo que quan et refereixes a la simbologia davant les festes no fas referència ni a la senyera ni a la festa nacional de Catalunya, si no que fas referència a les dels diferents barris, a les de Barcelona, a les de tots sants etc. etc.
    Si un conseller de districte i portaveu municipal d’un partit polític diu que no sap quina és la relació entre la Llei municipal de Catalunya i el Districte de Gràcia aquest partit polític té un problema molt seriós té al capdavant de la política al districte a una persona que no te ni idea de quines són les normes que regulen la seva activitat, és a dir es té com a conductor a una persona sense carnet i ho pitjor d’aquests conductors no és que acostumen a acabar malament eñ problema és que fan sovint causaen greus perjudicis a altres persones.
    Continuo buscant la única competència de la Junta de Portaveus d’un Districte és fixa l’ordre del dia, qualsevol altre acord que prengui serà nul és a dir no produirà cap efecte.
    Sobre Gràcia i el tripartit tu et dediques a Gràcia com a conseller de districte i portaveu municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya i per tant tot el que fas i tot el que dius vincula a d’Esquerra Republicana de Catalunya i al inrevés tot el que fa i tot el que diu Esquerra Republicana de Catalunya et vincula a tu, i especialment com a cap visible d’ERC a la Junta Municipal del Districte de Gràcia i que jo sàpiga a data d’avui Gràcia és Catalunya i el feu d’ERC a l’àrea metropolitana de Barcelona.
    Si , si que vull m’expliquis aquesta metamorfosi de que a un lloc es fa seguidisme de Madrid a l’altra no teniu cap problema en posar a un membre de la executiva del PSOE com a president de la Generalitat.
    Evidentment la bandera s’ha penjat allà on qui tenia competència per fer-ho ho ha fet o qui tenia competència per deixat fer ha deixat.
    Pel que dius sembla ser que l’actitud del PP no va ser premeditada i per tant no hi ha parany, però una cosa està molt clara el PP s’està fregant les mans amb la vostra reacció i sobretot per l’absurd dels vostres arguments. Esteu erosionant (espero que ara no surtis negant allò que és evident) la relació entre les forces del tripartit i desprestigiant la política (el que aquí es negre allà es blanc).
    Salut,

  12.   Joan Says:

    Suposo que quan et refereixes a la simbologia davant les festes no fas referència ni a la senyera ni a la festa nacional de Catalunya, si no que fas referència a les dels diferents barris, a les de Barcelona, a les de tots sants etc. etc.
    Si un conseller de districte i portaveu municipal d’un partit polític diu que no sap quina és la relació entre la Llei municipal de Catalunya i el Districte de Gràcia aquest partit polític té un problema molt seriós té al capdavant de la política al districte a una persona que no te ni idea de quines són les normes que regulen la seva activitat, és a dir es té com a conductor a una persona sense carnet i ho pitjor d’aquests conductors no és que acostumen a acabar malament eñ problema és que fan sovint causaen greus perjudicis a altres persones.
    Continuo buscant la única competència de la Junta de Portaveus d’un Districte és fixa l’ordre del dia, qualsevol altre acord que prengui serà nul és a dir no produirà cap efecte.
    Sobre Gràcia i el tripartit tu et dediques a Gràcia com a conseller de districte i portaveu municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya i per tant tot el que fas i tot el que dius vincula a d’Esquerra Republicana de Catalunya i al inrevés tot el que fa i tot el que diu Esquerra Republicana de Catalunya et vincula a tu, i especialment com a cap visible d’ERC a la Junta Municipal del Districte de Gràcia i que jo sàpiga a data d’avui Gràcia és Catalunya i el feu d’ERC a l’àrea metropolitana de Barcelona.
    Si , si que vull m’expliquis aquesta metamorfosi de que a un lloc es fa seguidisme de Madrid a l’altra no teniu cap problema en posar a un membre de la executiva del PSOE com a president de la Generalitat.
    Evidentment la bandera s’ha penjat allà on qui tenia competència per fer-ho ho ha fet o qui tenia competència per deixat fer ha deixat.
    Pel que dius sembla ser que l’actitud del PP no va ser premeditada i per tant no hi ha parany, però una cosa està molt clara el PP s’està fregant les mans amb la vostra reacció i sobretot per l’absurd dels vostres arguments. Esteu erosionant (espero que ara no surtis negant allò que és evident) la relació entre les forces del tripartit i desprestigiant la política (el que aquí es negre allà es blanc).
    Salut,

  13.   Àlex Says:

    Joan, que amb un cop ja està escrit, 😉

    El que et volia dir és que les referències que tu deies entenc que feien referència a la bandera de Gràcia, del municipi i en cap cas sobre quines banderes hi havien d’onejar.

    Jo no provo de desacreditar-te, de veritat, per tant sí que et puc demanar de bon rollo, com sempre es fa en aquest bloc que no et dediquis a desautoritzar, perquè llavors entenc que s’acaba el debat. Al menys per part meva.

    Perquè pots fer trampes amb el que he dit, però per sort està escrit, no és un debat a la ràdio, el que jo plantejo és que aquests articles parlen dels símbols del municipi. I vaig més enllà quan dic que el rang estrany que tenen els districtes no està prou reconegut, tot i que sí ho estan les entitats municipals descentralitzades, com ara Valldoreix.

    Certament, fa anys que no condueixo, però això és un altre debat, 🙂

    El que estic buscant i t’emplaçava és a cercar les competències dels diferents actors. És a dir, quan governava Esquerra es deia que el Regidor no tenia competències sobre la bandera, bla bla bla. Per tant, no queda clar, entenc, qui té la competència. És la diferència entre reglaments molt ajustats, que diuen el que es pot fer però no el que no es pot fer, de manera que si en algun cas no s’ha dit de qui és la competència, queda buit.

    Però bé, em sembla que a tu el que t’interessa és parlar del tripartit. Parlem-ne.

    Per mi no hi ha cap contradicció entre el tripartit a Catalunya i la situació de Barcelona, atès que estem parlant de política municipal. És cert, sens dubte, que estem parlant de la capital, però ens faríem creus de la casuística municipal que hi ha en municipis de més de 10.000 habitants.

    Per molt important que sigui Gràcia, ;-), sóc plenament conscient que no fa trontollar governs a la Plaça Sant Jaume, de veritat.

    Si no m’equivoco, actualment en Montilla ja no forma part de l’Executiva del PSOE. Però no estic aquí per defensar un membre del PSC-PSOE (tot i que ho faré si s’ataca el President de la Generalitat, com feia amb en Pujol).

    Si creus que s’ha erosionat la relació amb el PSC-PSOE de Gràcia, ja et dic jo que sí, i tant. Ara bé, erosiona això algun cosa més amunt? sóc prou modest i tu prou llest per saber que no.

    El que no entenc és que diguis que es desprestigia la política. No hi estic d’acord. O entenem l’autonomia municipal o dissolem els municipis, no?

    Pots estar d’acord amb els fets o no, però es pot creure que per avançar en el teu projecte, a Catalunya fas un tripartit i a Barcelona et quedes a l’oposició. Són lectures diferents, com quan CiU va passar de donar suport al PSOE per donar-lo al PP. Perquè compte, jo no critico que fes el canvi si creia que era millor, el que critico és que ho fes amb el PP, no sé si m’explico.

    L’alternança en dos eixos com tenim al país (Social i nacional) es molt diferent d’Espanya, on IU sempre donarà suport al PSOE.

    En un sistema com el català ens hem d’acostumar a que juguen factors diferents, i no crec que es desprestigiï la política, el problema seria si els que estan en un lloc no volguessin avançar cap a la independència i els altres sí, però per sort no és el cas.

    Perquè parlem de Gràcia, però què opines de Vilafranca? No és molt pitjor allà, amb resolució de plenari, etc. Amb els fets entenc que no queda tocat el PSC, sinó l’alcalde de Vilafranca.

    Doncs és això el que expressava en el meu article…

  14.   Joan Says:

    Així d’entrada:
    No m’he sentit,en cap moment, desacreditat.
    No soc concient d’haver-te desautoritat, quan i en què, com a persona he intentat respectar-te el mateix que has fet tu, com a polític t’he dit el que penso que és la realitat.
    Una cosa éstà clara, les competències que no estan assignades a cap òrgan corresponen a l’alcalde, perdona que tu digui però no entenc com no ho saps, de veritat i tu dic no com a persona si no com a càrrec.
    Un districte no és una EMD, estàs a BCN i a la seu règim especial.
    No conec el cas de Vilafranca.
    Dir una cosa és la política municipal (poses a dos partits de volta i mitja) i una altra és l’autonòmica o l’estatal, i allà comparteixes amb ells no sols la taula sino també plat estàs transmetent la idea de que que estcui veient real de que en política tot si val i d’això la gent estem farts.
    Quan vulgui parlem de les veritables raons del per què esteu a la semi-oposició a l’Ajuntament de BCN i a la vostra actitud en el districte de Gràcia estàs segur que una cosa i l’altra responen a raons polítiques i no personals ?

    Salut,

  15.   Carlesmany Says:

    Joan, respecte al tema del grup al “Congreso”, es merament un formalisme per poder constituir grup i poder disposar de mes temps a la cambra i de la facilitat de us d’algunes instal.lacions, cosa que si vas sol no es possible, t’has oblidat afegir que també pertany aquest grup el BNG. No es van incorporar al grup mixt com havíem fet en altres ocasions donat el el pa que si dona : Coalicion Canaria, Na Bai y UPyD. com a mínim el nostre grup es de esquerres. No cal tergiversar ni fer interpretacions de una situació que esta a les hemeroteques i que per cert es va oposar el PP a la seva formació, cal explicar-ho tot no nomes el que interessa, a vegades es pitjor una veritat a mitges que una mentida. Salut i Independència!

  16.   Joan Says:

    Carles, si us plau que el grup es diu “Grupo Parlamentario de Esquerra Republicana-Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya Verds”, i està format per 5 membres: Canet Coma, Francesc, ERC Girona; Herrera Torres, Joan, IU-ICV, Barcelona; Llamazares Trigo, Gaspar, IU, Madrid; Ridao i Martín, Joan, ERC, Barcelona; Tardà i Coma, Joan, ERC, Barcelona, si més no és el que diu la web del Congreso. Sobre la resta del comentari crec que no calen comentaris.
    Salut,

  17.   carlesmany Says:

    Ah! que no son d’esquerres aquests? El no fer comentaris demostra potser falta de respostes no? o potser estar d’acord a l’argumentat. Jo tampoc faré comentaris dels que no fan comentaris, no es pot respondre d’allò que no es pregunta.

  18.   Joan Says:

    Carles:
    1r. La teva explicació en relació al grup parlamentari ratifica el que jo dic, en polític tot si val per tal d’obtenir de poder i diners.
    2n. Després de dir el que has dit i d’haver tingut el càrrec que has tingut jo em callava, has demostrat que no tens ni idea del que fa el teu propi partit polític en el que has tingut un càrrec important !!!, Carles que és el teu no el meu, eh !!!
    3r. Jo he fet comentaris en el bloc de l’Àlex Lòpez i he polemitzat o he intentat fer-ho sobre fets, conceptes i realitats, en aquest cas he dit que per una banda acusar a ICV de seguidisme del PSC-PSOE i per l’altra formar part del mateix grup parlamentari és incoherent, jo no he dit res més, res més !!!, ets tú que fica la idea de dreta i esquerra.
    4t. No vaig afegir més comentaris perque crec que després de dir el que vaig dir no era qüestió de parlar d’hemeroteques, tergiversar, mentides, mitges veritats, paraules que tú, i ningú més que tu ha utilitzat.
    4t. No obstant, si vols entrar en picabaralles de taberna, que veig que és el que busques, no tindré cap inconvenient de fer-ho al teu blog no a aquest i jo ja tu dic no en tinc.
    Salut,

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines