Recullo el testimoni del Cani (gràcies per nominar-me!) i aquí van les meves cinc cosetes. Com que tinc mitja família rondant per aquí m'era massa difícil recopilar-ne cinc  que ningú conegués. Però en tot cas s'ha intentat.

1- Fins avui no m'he assebentat que ja funcionava el correu. Cosa que demostra que el món gira igual sense coses que a voltes ens semblen imprescindibles sense ser-ho. Un mes sense SPAM, en el fons, ha estat un regal.

2- Va de medalles. De petit feia gimnàstica esportiva i l'equip infantil de la Pinadell vam quedar campions de Catalunya per equips i jo vaig quedar segon en anelles en categoria individual. Més tard em vaig passar al Kàrate i vaig guanyar dos Campionats de Catalunya en categoria júnior, a part d'un sots-campionat i dos tercers llocs. Sempre mullava… fins que vaig anar al campionat d'Espanya i em van tombar al primer combat 🙂 

3- Els reis m'han portat coses molt xules perquè m'he portat molt bé i he posat bones notes. Entre d'altres, una webcam, un disc dur multimèdia, un osset de pelux i un Scalextric! Un C3, com un 8 allargat amb pont, Gran Chicane i cronòmetre de volta ràpida.

4- L'any 2006 vaig baixar a Barcelona crec que quatre vegades: a la mani del Dret a Decidir, al teatre per veure La Cubana (i em vaig perdre cercant el carrer Casp!), al Corte Inglés per comprar regals, i ajudant un amic a fer una mudança de Meridiana a Sants acabant a la Barceloneta per celebrar-ho. No compto els tres cops que vaig haver d'anar a fitxar l'atur a Aragó/Casanovas perquè van ser per "imperatiu legal". .-)

 

5- Considero el telèfon un dels invents més intrussius que ha parit la humanitat. Que qualsevol pugui entrar a casa teva a timbrassos, fotent-te alegrement la migdiada, el plan. que a sobre de no sovintejar el desitjable, sempre, sempre es veu alterat en un moment o altre amb una trucada, un missatge al mòbil o una alarma. No falla.

Doncs bé, malgrat això que us dic, a la que arreplegui 500 euritos de res, vull el putu iPhone!. Quina meravella! 

 

I passo la cadena quasi en família: al Auténtico der Blaue, a l'Otch, a la Sònia (que no té bloc pero pots posar-ho aquí), a l'Artuditu (il mio fratello…) i al MalaltsxBàsquet (gràcies pels teus comentaris sobre els meus temes!)