Els polítics m’han convençut: votaré que NO

General 4 Comments »

Em sembla que tot el tema de l’Estatut, la sociovergència, l’esquerra, les compres amb "iniciativa" a Gonzalo Comella i tot plegat és tan penòs i surrealista que no tinc ni criteri i no sé ni si vull ni tenir-ne. Ens han venut el lloro i el moro i ens hem quedat amb el mico i el senyor de Puerto Rico. Sincerament tinc ganes de dir que NO, no tant per l’Estatut en sí, sinó pel joc dels trists partits i de les conveniències i de les fotos, i del puto seny i de la merda de pedagogia i de la fotuda governabilitat, la necessària estabilitat, la indefinida responsabilitat, i tantost, de l’absurditat de la política dels polítics i no dels ciutadans.

V de Vendetta, NO de NO. Teniu raó (i és que això ha començat comuna resposta epl bloc del David, però m’he allargat i aprofito per noposar un vídeo al meu bloc), i de savis o de carregats de dubtes ésrectificar. NO a la presa de pèl, NO a l’especulació amb elssentiments, NO a la nació preàmbula, NO a l’almoina del "ja hotrobarem", NO al pactisme que no duu enlloc.He vist la llum 😉 Coi, és que repassant tot el procés i llegint-vosm’he indignat profundament. Molt.

Ambmi, per trobar-me com un capullo que pretèn jugar a un joc que intentoentendre i com més entenc més m’indigna. Amb la polítca de la que endiuen "amb majúscules" que em porta a topar-me amb uns altres capullosque l’únic que pretenen és mantenir el cul a la cadira i les idees alrebost. Amb un govern que té govern i oposició alhora. Amb una oposicióque és oposició i aliada del govern alhora. Amb un PP, que si vota queNO és per tocar els collons i treure rèdits del seu anticatalanisme,però que teniu raó que no m’ha de condicionar el vot com no ho farà laFalange ni els Ciutaenganys de Catalunya. Ni el mansimaniganisme en què s’ha instal·lat ERC.

He vist la llum i veig el final del túnel. I no el del Cadí, sinó el del què dir.Dir que NO sóc espanyol i que si no ho entenen que s’hi posin fulles.Si ho fos no m’importaria, però és que serà que NO. Que NO sóc mesell.Que NO m’agrada que tot canviï per quedar igual. Que potser seràl’últim cop que votaré.

Visc en el somni de ser un país normal, de tenir uns governantsnormals, de pretendre ser un ciutadà normal, de tenir uns problemesnormals, unes alegries normals, unes relacions normals. I no. Sóc unanormal; els catalans en general ho som. I les catalanes. I sensefaltar. Senzillament descrivint l’excepcionalitat i la no normalitatd’aquest país el nostre. O només meu. O només aquell al qual elParlament de Catalunya considera una Nació en el preàmbul sense valorjurídic i que Espanya considera una regió tan espanyola com insolidàriai com maleducada per pretendre que la gent que hi viu en conegui lallengua pròpia i reculli una part raonable del queha sembrat.

Una esperança desfeta, una recança infinita i una pàtria tan petita que la somio i desperto. Els somnis, somnis són.

Encrucijada

"Frente al precipicio hay un resquicio de razón,
que puede ayudarnos a encontrar la solución.
Pero es inútil, nuestra decisión, si el juego está arreglado
por los dueños del balón, y aquí estoy, contigo, tratando
de aclarar la situación.
Tiempo de encrucijada pide respuestas claras
de una familia rota, de una Nación quebrada.
Sobre la desgracia de una corrupción brutal vive, y aún
resiste, la esperanza nacional. Y ahora nos toca reivindicar
la vida, la memoria y el amor de América, y aquí estoy,
tratando, creyendo que no es tarde para hablar.
Tiempo de encrucijada: lucha o retirada.
O somos familia rota, o somos Nación salvada.
"

Rubén Blades

Vivo con tu madre!

General 2 Comments »

Aquest és un pallasso que ha fet fortuna per internet i que apareix al programa “La hora Chanante”. Feia uns dies que el tenia als favorits per penjar-lo i avui va i surt al bloc de l’Escolar, i em sé d’un que em dirà que ho afussello tot d’allà El que passa és que darrerament aquests vídeos circulen molt ràpid per Fòrums i per correu i el qui no corre vola! En fi, aquí el teniu:

El Mundo es fa ressò de l’èxit de “Cròniques Mauricianes”

General 2 Comments »

El Mundo d’avui en la seva edició digital publica una notícia amb el següent titular:

Amas a Laura o te haces un corral?

Són dos dels meus vídeos més exitosos, i està clar que només ho han pogut veure aquí . Bé, potser també en uns milers més de blocs, però mira, ojos que no ven

A part de la conya és curiós de veure com Internet ja ens està afectant fins i tot amb la sacrosanta cansión del verano.

Alguns extractes de l’article:

MADRID.- La canción del verano, ese peculiar ‘subgénero’ que nos machaca los oídos durante los meses de más calor, puede salir este año de la Red. Vídeos musicales como ‘Opá, yo viacé un corrá’, ‘Amo a Laura’ o la parodia de Madonna por La Terremoto de Alcorcón circulan masivamente por Internet, colgados en ‘blogs’ o por ‘e-mail’. Muchos ya tararean estas canciones por la calle.

Tienen en común una estética ‘diferente’, una enorme dosis de humor en las letras y su música es pegadiza. Y todo gracias al creciente éxito de servicios como YouTube o Google Video, que son sistemas gratuitos de publicación de vídeo que puede manejar cualquiera y que permite compartirlos también con facilidad.

(…)

El repentino éxito nacional de ‘Opá, yo viazé un corrá’ (Fonográfica del Sur), del Koala (Jesús Rodríguez), abre la posibilidad de que se convierta en la ‘canción del verano’. Desde Universal España, su distribuidora, afirman que el vídeo ha sido descargado de la red más de 1.200.000 veces.


Con un estilo completamente diferente, una campaña de publicidad realizada por la agencia de publicidad Tiempo BBDO para la cadena de televisión MTV está volviendo a revolucionar la Red. El desarrollo de la idea ‘on line’, a cargo de Orbital, ha provocado la difusión del tema ‘Amo a Laura, pero esperaré hasta el matrimonio’, que es ya una dura competencia para el Koala. Y, atención, se trata de la continuación de la ‘campaña de los culos’, que consistía en la pega de carteles con imágenes de traseros y con el mensaje ‘Saca tu lado MTV’.

O sigui, que amb la tonteria El Koala porta més d’un milió de descàrregues i el coneix tot Déu. I després et surten els cretins de la SGAE i et diuen que Internet està matant la música. Està matant un model de negoci pensat per a un món analògic i que fa aigües per tot arreu. Com no espabilin, se’ls hi acaba el xiringuito.

Però en fi, de la SGAE ja en parlarem un altre dia..

Regala un vídeo per Sant Jordi…

General 2 Comments »

… i no oblidis que l’amor no es pot consumar si no és en el sinus del matrimoni. Pecadooors!

“Amo a Laura”

Setmana santa (I will survive)

General 2 Comments »

Potser aquest vídeo és un pèl irreverent tenint en compte les dates en què ens trobem, però mira, gràcia en fa, i ja que la Dolors ens parlade l’evangeli de Judes, prenguem-nos-el com una metàfora espiritual dels camins de la fe. O no

Comença l'”operasión verano”

General No Comments »

Nois i noies, arriba el bon temps i ens hem de començar a posar en forma per poder anr a la platja amb els mínims mitxelins possibles. No ho deixeu per l’últim dia o us podria passar això:(Vídeo: 4 s.)

Matrix Ping-Pong

General 1 Comment »

Aquest vídeo té un grapat d’anys, és de l’època de quan no existia el youtube (uff! ). Són uns japos jugant al ping-pong al més pur estil Matrix. M’ha semblat reconéixer inclús al chino Kudeiro

(Vídeo: 01:43)

Avís d’estafa! Compte amb els pàrquings de l’IKEA!

General 4 Comments »

Us aviso d’un nou model d’estafa: cal anar molt amb compte amb els pàrquings de l’IKEA, si no, fixeu-vos en el que em va passar l’altre dia:

Dues noies força maques, d’entre 18 i 20 anys s’apropen al teu cotxe mentre estàs col·locant dins el cotxe les teves compres del centre comercial. Llavors comencen a netejar-te el parabrises ensenyant dissimuladament els pits sortint de les seves camises ben arrapades. Quan al final, els hi dones les gràcies i t’ofereixes a donar-los-hi una propina, elles hi renuncien i et demanen a canvi que els hi donis un petit passeig per la ciutat. Si acceptes, s’apugen al teu cotxe i s’asseuen als seients posteriors. Mentre condueixes, elles comencen a fer jocs lèsbics. Quan atures el cotxe, una d’elles puja al seient del copilot i et fa una fel·lació brutal, mentre l’altra, sense que te n’adonis, et roba la cartera. Quan te n’adones, les dues han marxat.

Amb aquest enginyós sistema m’han robat la cartera el dimarts, eldimecres, dues vegades el dijous, probablement demà i espero quedissabte.

Aneu amb compte…

Sotánica!

General No Comments »

Fedeguico Jiménez Losantos en estat pur…

(Vídeo: 01:45)

Mondo friki

General 2 Comments »

Encara m’estic rient d’aquesta trobada de fans de Star Wars i del seguiment que els hi fa el gos més catxondo de la televisió americana. Gaudiu-ne…(Vídeo: 10:29)


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines