Poyeya? (Vídeo in)

General 2 Comments »

Avui l’Àlex comentava nosequé sobre l’Aquí hi ha tomàquet al bloc del Roger. Això m’ha recordat un vídeo d’aquest programa que vaig veure ahir en un zapping i que fa referència a un altre gran programa, Operación Triunfo. Sí, ja sé que cap de vosaltres ha vist OT en la se seva vida -i molt menys Aquí hay tomate- però en tot cas per aquells que un dia sense voler, perquè els van obligar o perquè s’havien espatllat casualment tots els altres canals es van empassar la final o qualsevol de les eliminatòries, aquí va un estrany vídeo de la Soraya.

Perquè coi diu Poyeya? Serà que s’havia pres alguna cosa? Els crits d’ànims a la selecció espanyola serà a partir d’ara Apoyeyos oé? Soraya és en el fons Soyaya?Enigmes dignes de l’Iker Jiménez, sens dubte….

Gatet, gatet…

General 6 Comments »

Faig la meva petita aportació al món dels gats, darrerament molt reivindicats als blocs. I també perquè veieu que el Mac és un sistema operatiu no només fet a la mida de les persones sinó que el mininus també s’ho passen teta amb ell!

Per cert, he canviat una mica l’aspecte del bloc, ara que començo a entendre com va això de les plantilles. Espero que us agradi així amb més coloridu.

Ànims Carina!

General 2 Comments »

Deixarem una mica ensorrat el missatge anterior sobre el futbol, que total era per omplir una mica (encara que tinc unes ganes de veure el Barça…). Llegeixo que la gracienka se’ns en va de vacances però que… ai! també se’ns queda sense feina. Càssum!

No podia estar de dedicar-te, gracienka, el darrer vídeo de La Vida de Brian, "cerca el costat bo de la vida"

I ànims al que estem en situacions similars, ja de pas. En tot cas, ens veiem el 18!

Torna el Barça!

General 2 Comments »

Per fi. Després de la final de la Champions i d’un mundial on ens van eliminar a les primeres de canvi (a Polònia, vull dir) tinc un monasso de futbol on juguin els meus de ca l’ample. Avui jugarem el perillós AGF de Dinamarca. M’és igual. També estarem sense el Zambrotta ni el Thuram ni el Ronaldinho. M’és igual. Vull veure com la toca el Gudjohnesen aquest, com han tornat els altres del mundial, el Neeskens de segon… Vull veure el Barça!

Us deixo amb una d’aquestes belles versions de l’himne.

Sense títol

General 9 Comments »

Un petit recordatori del Buenafuente i l’Oriol Grau i un petit missatge subliminal 🙂

Encara podria fer més calor!

General 31 Comments »

Esfereïdor vídeo del possible impacte d’un meteorit contra la terra.

Però en el cas que el meteorit no hagués impactat sobre la terra sinó que senzillament hi hagués passat molt aprop, segurament ens haguéssim trobat amb això:

Independentistes…

General 36 Comments »

Com alguns sabeu, he conegut bastant a fons l’apassionant món de l’independentisme. Ara, amb una mica de prespectiva, podríem dir que aquest vídeo n’és un petit resum.

Vinga, i com ho demana l’Àlex i el pobre porta una setmana sense xutar-se res dels blocs, farem sessió doble: ¿Qué nos han dado a nosotros los romanos?

Bé, acabem la trilogia d’avui, que també té a veure amb els independentistes i els grups armats per fer contenta a la gracienka.

I per si això fos poc, uns quants enllaços perquè ningú s’avorreixi a la feina:

Que nadie os diga lo que debéis hacer

Saduceos, samaritanos, judíos…

Yo quiero ser mujer (aportació del Vives als comentaris)

Romanus eunt domus?

Confessions d’un soldat israelià: “tractem els palestins com animals”

General 8 Comments »

Comienzan a surgir en la sociedad israelí las primeras voces contra la guerra. El domingo, una marcha en Tel Aviv para pedir el final de los bombardeos en Gaza y el Líbano. Hoy, una noticia que conmocionó a la opinión pública: el sargento Itzik Shabbat anunció que se negaba a participar en la ofensiva contra Beirut, “Lo hago para oponerme a esta locura y para romper con la ilusión de que todos estamos a favor de esta guerra innecesaria basada en mentiras”, afirmó este joven reservista de 28 años que vive en Sderot, ciudad próxima a Gaza en la que suelen caer los misiles Qassam de Hamás.

Més a 20 minutos

Amplio la notícia amb aquesta excel·lent portada de The Independent, vista a Escolar.net. ¿Quants països volen que Israel aturi els bombardejos sobre el Líban?

Pijus Magnificus

General 7 Comments »

Ja veieu que a part de ser l’únic encarregat de mantenir fermes les relacions gracienco-poloneses, a sobre us mantinc distrets en aquests avorrits i calorosos dies d’oficines buides i sense res a fer.

Avui, a més, el vídeo que veureu l’he pujat jo mateix al Youtube, n’és la meva primera aportació. Quan se li escapava el riure al Wyoming en el vídeo d’ahir m’ha fet pensar en aquesta escena de "La Vida de Brian". Jo em descollono cada cop que la veig.

Elvis no ha mort

General 5 Comments »

Traiem un altre vídeo del rebost i el programem per animar aquest estiu a les oficines sense jefes.

Elvis no ha mort. O sí. O el que és el mateix: Gran Wyoming vs Iker Jiménez.

I si teniu moooolt de temps, passeu-vos per aquesta pàgina, on hi trobareu més de 500 referències a sèries i dibuixos animats dels 80.


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines