El que aprens a l’Imagenio

Vila de Gràcia 2 Comments »

L’altre dia estava veient un d’aquests canals que es veuen per l’Imagenio i vaig veure un reportatge sobre els Ibers.

Parlaven d’una tribu que vivia a prop d’uns dels poblats més importants dels Laietans. Era una de les poques tribus que funcionaven de forma més o menys democràtica. Els caps de família de les 15 famílies que formaven la tribu es trobaven cada un cert temps per tal de decidir sobre la organització de la tribu.

Cada un cert temps, aproximadament quan la lluna era plena es reunien a una cabana que només s’utilitzava per les trobades on es reunien els caps de família i alguns familiars que els acompanyaven.

En una de les trobades que feien havien de decidir com celebrarien les festivitats dedicats a la Deessa Mare Reina de la Fertilitat. Eren unes celebracions molt importants i dedicaven tot l’any a preparar-les

En aquesta reunió del consell, per decidir com serien les festivitats, hi havia sis propostes diferents. Les opcions estaven dividides, i no se sabia quin seria el resultat. De les poques coses que es sabien era que cinc famílies donaven suport a una de les propostes.

Enlloc de votar les sis propostes totes juntes, primer es va votar a favor o en contra de la proposta que les cinc famílies donaven suport. Que naturalment va perdre, ja que només tenia 5 vots de 15.

Després d’eliminar aquesta opció es van votar les altres cinc propostes. I les cinc famílies es van quedar sense la opció que volien, que vist els resultats de les segona votació problament hauria estat escollida si s’hagués votat tot junt.

Hola, món!

General 1 Comment »

Benvingut a Blocs de GràciaNet. Aquest és el teu primer apunt, que pots modificar o eliminar per encetar el teu bloc! 😉

Aggrgrrrgg!!!!

General 1 Comment »

Malgrat repetim mil cops el que han de fer i el que no han de fer no hi ha manera!!!

Ni que posem cartellets davant seu no fan cas!!!

En resum: Avui m'he diquisiat fent un casting a adolescents d'entre 14 i 16 anys….

Nosaltres erem així????

 

Ja està aquí?

Vila de Gràcia Comentaris tancats a Ja està aquí?

Quan encara fanten forces mesos per la Festa Major, mica en mica es va fent present.

Aquesta setmana ja he rebut tres mails amb propostes de grups per tocar a la plaça, un cataleg d'un manager i pel carrer em va parar un noi, que no se com sabia qui era jo, i em va demanar que ha de fer per tocar a la plaça de la Vila.

Una mica de mandra em fa, que primer hem de passar Foguerons i després ha començarem a pensar en la propera Festa Major (amb reducció d'horaris o no).

Tot i que amb La Campana ens hi hauriem de posar ja, que sinó ens agafarà amb els pixats al ventre!

Confesió i reflexió

General Comentaris tancats a Confesió i reflexió

Primer de tot m'he de confessar.

Senyor GraciaNet he pecat! He tingut el meu bloc un mes oblidat!! Però prometo que això no tornarà a passar!!

Tal com diu el titol després de la confesió toca la reflexió.

Segons Telefonica durant la nit de cap d'any s'han enviat un 30% més de sms, però jo he notat tot el contrari.

L'augment del 30% potser l'he notat a través de "fesibuc", "fotoló", "msn", etc… però de sms n'he rebut 2 i un més un dia després. En canvi l'any passat en vaig rebre molts.

I aquest cop d'enviar-ne per iniciativa pròpia cap. Només he contestat els que havia rebut.

Potser alguns diran que és per la crisi, potser si… però en el meu cas, a part d'estalviar-me diners, és perquè ja és prou complicat enviar sms el 31 a la nit perquès les linies estan colapsades, que si a sobre treballes és una tasca encara més dificil.

És molt més fàcil fer-ho a partir d'això que en diuen el 2.0 (o alguna cosa així), per tant des d'aquí us desitjo un Molt bon any!

Per cert el meu indicador sobre l'estat de la crisi (dies treballats/dies del mes) indica que estem sortint de la crisi. Almenys jo m'he recuperat de la meva particular crisi econòmica. Tot pot ser que després torni a apareixer


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines