El Casc Viatger

Castellers de la Vila de Gràcia 1 Comment »

Una vegada hi havia un casc que li agrada molt viatjar.

Per això un dia va anar cap a salt, perquè la seva acotxadora tenia actuació. Després de l’actuació mentre la colla anava cap a l’autocar, va saltar de la bossa i es va amagar darrera de les espatlleres del local.

Com que a Salt plovia i hi havia massa humitat, el casc va decidir anar capa les Terres de Ponent, on el clima era més sec i més calorós.

Sense que ningú el veiés es va introduir a un cotxe dels Xoriguers de la UdG que anaven cap a Lleida a celebrar la Diada Marraca de Primavera.

Però a Lleida, tampoc hi estava bé enyorava a la seva acotxadora i a la resta de la canalla de Gràcia.

Per això, després de l’actuació va pujar a un cotxe ganàpia que anava cap a Gràcia, això si abans passant per Cerdanyola del Vallés.

Després de cinc dies el casc viatger va tornar amb la seva acotxadora i va poder pujar a dalt d’un quatre de set net.

L’altre cara de Sant Jordi

General 3 Comments »

Avui la versió agre de Sant Jordi.

És el dia l’amor, el dia de regalar una rosa a la teva estimada, el dia de passejar abraçats de la mà amb noia del teu cor.

I els solters que?? Que hem de fer??

Veient totes les parelles agafadetes de les mans tot felices, i la noia mentre amb una mà s’abraça al seu estimat “cari” amb l’altre aguanta una o unes roses.

I tu “a dos velas”, menjant-te els mocs, sol com un mussol, aficionat als monòlegs,  intentant esquivar aquests nius d’amor, aquestes cascades d’estimació, aquestes parelles felices.

A sobre que estic més sol que la una m’ho heu de refregar per la cara?? Que no teniu sentiments? Home!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Però encara que no tinguis “novia”, muller, amant o amiga amb dret a “fregament” (traducció literal de “amiga con derecho a roce”) t’has de vendre un ronyó i mig per poder pagar a totes les roses.

Que si la teva mare, l’avia, la tia avia, la jefa, la companya de feina, la portera de casa la teva àvia, l’amiga que t’has trobar i t’ha dit “Em compres una rosa, que ningú m’he n’ha regalat” i per no quedar com un “cabron” ranci, li compres.

Són les 12 de la nit, t’has gastat 50 € i estàs sol a casa fent zaping per la tele intentant buscar un canal interessant. Mentre que el teu veí amb la seva preciosa “novia” s’ha gastat 3 € i no para de fer grinyolar el llit!

I sort si no fa poc que ho has deixat amb alguna noia, llavors directament és un dia per tancar-te a casa i no sortir fins els dia 24, no fos cas que et vinguessin tendències suïcides! 

T'has vengut els organs, el cotxe i la casa per poder pagar totes les roses, i quants llibres has rebut? El que ha comprat la teva mare (uiixxx que interessant!!) i el que t'autoregales per no quedar-te sense llibre.

No direu que el dia de Sant Jordi no és depresiu!

 

Dissabte 100% Casteller

Castellers de la Vila de Gràcia Comentaris tancats a Dissabte 100% Casteller

Si no vaig tenir prou amb torneig de Vilafranca aquest dissabte vam fer un partit entre periodistes castellers per celebrar els 10 anys del Terços Amunt!

En un equip hi havia actuals i antics membres del Terços Amunt! i en l’altre membres del Quarts de Nou del Canal 33 i del canal casteller de la Malla.

 

 

 

El resultat final va ser de 5 a 8 a favor del combinat de periodistes castellers.

Vam perdre, però l'equip contrari eren un jugador més. I també val a dir que vaig marcar un gran, després de desmarcar-me des del mig camp, corre cap a l’àrea i xutar per l'escaire.

Després del partit i per tal de recuperar forces es va celebrar un dinar al Resolís, on fan les millors croquetes del món!  Vaig acabar molt tip!

Per rematar el dia, després vam anar cap a la Bisbal del Penedès a veure l’inèdit 5d7a dels Castellers de Vilafranca i a la II Nit de Castells.

Resumint tot un dia casteller.

 

 

 

 

 

Diada Xoriguera

Ganapies Comentaris tancats a Diada Xoriguera

Ja ha començat la temporada de diades universitàries. La primera de totes era la dels Xoriguers de la Udg.

Per destacat aquest 3d6 que vam fer a cal Xoriguer. La veritat és que no ho confiava massa, però em vam descarregar sense problemes!!

I tenint en compte que l'Emili va fer d'estriper i el Tigre del Vayé era el primer cop que feia de terç, està molt bé!

Després de l'actuació gimcama (passant bastant de fred) i concerts!! El millor el dels Pastorets Rock!

A la nit vam dormir 6 Ganàpies i un parell de Marracos a casa d'unes Xorigueres. Si alguna de les nostres amfitiones llegeixi això: Merci!!!!!

A part del 3d6 vam fer: p4, 4d5an, 5d5n, p4

(Per descarregar les fotos en bona qualitat, feu clic a la foto) 

 

Fotos fetes per la Tulineta 

Solució a la sequera

Calitxons 2 Comments »

He trobat la solució per la sequera.

Que la gent begui cervesa i que vagi a Molló (o al Ripollés) a pixar. Així baixarà cap al Ter i Barcelona tindrà aigua.

Sobretot que la cervesa sigui d'importació, no fos cas que la Damm consumés massa aigua!

 

 

Fotos del dinar de l’Homenatge a l’Albert

Vila de Gràcia Comentaris tancats a Fotos del dinar de l’Homenatge a l’Albert

Aquí teniu un seguit de fotos de l'homenatge a l'Albert, del dinar. Ja que no vaig poder entrar a la sala de plens perquè ja estava plena. Ens vam haver de conformar en seguir l'acta des del pati a través d'una tele.

 

 

 

Saviesa Popular

General Comentaris tancats a Saviesa Popular

L'altre dia el Juanele va dir una d'aquestes frases populars que són totalment certes i fan molta gràcia:

"La botifarra és com el sexe, si no tens bona parella millor tenir bona mà" 

Una mica més moreno

Castellers de la Vila de Gràcia Comentaris tancats a Una mica més moreno

 Aquest dissabte al matí vaig continuar la meva sessió de les últimes setmanes per tal de posar-me moreno de cara l'estiu.

Vaig tornar a fer de segon, en el 3d6 que vam fer dissabte en el cinquè aniversari del CAP Vallcarca.

A la foto sóc el que us ensenyo el cul. 

 

Foto de la Noe 

 

 

 

Esmorzar amb molt colesterol

Vila de Gràcia Comentaris tancats a Esmorzar amb molt colesterol

Avui, per superar la ressaca de després de la festa de la Inauguració de les obres del CAT, he pres aquest super esmorzar.

A les 8 del matí estava a la Plaça de la Vila per ajudar als trabucaires a muntar les barricades per la representació de la Revolta de les Quintes.

Després de muntar-les m'han convidat al, ja famós, esmorzar dels trabucaires. M'han assegut a la taula amb les autoritats i hem anat degustant cansalada, ous ferrats, patates fregides, botifarra, xoriço i mongetes. Tot amanit amb un vi molt bo.

Després de l'esmorzar he ajudat a coordinar la representació. Els trabucaires no em feien massa cas i m'han deixat ben sort.

Aquí teniu un vídeo:

Assajos extranys

Castellers de la Vila de Gràcia Comentaris tancats a Assajos extranys

De vegades en assajos que hi ha poca gent, com els del dimarts passat, es fan proves extranyes per treballar tasques aspecifiques, com en aquest cas "L'aixecat per sota".

En aquests casos es veuen imatges curioses com aquestes:

 


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines