Assaig de Champions

Castellers de la Vila de Gràcia Comentaris tancats a Assaig de Champions

Que passa quan es fa un assaig coincidint amb la semifinals de la Champions?

– Que som quatre gats

assaig

Revolta de les Quintes

Vila de Gràcia Comentaris tancats a Revolta de les Quintes

Malgrat dormir poc més de 4 hores, val la pena anar a les 8 del matí a la Plaça de la Vila per ajudar als Trabucaires de Gràcia a muntar la representació de la Revolta de les Quintes. Sobretot si saps que t’espera el ja tradicional esmorzar de la Revolta de les Quintes.

Tot allò que un cardioleg prohibiria: ous ferrats, patates fregides, butifarra, beicon, xoriço, etc… Tot amanit amb vi de taula.

La conseqüencia és que després et quedes sord quan intentes coordinar un grup de trabucaires. Intentes coordinar, perquè entre els taps i el soroll dels trabucs no hi ha manera de sentir el que diuen pel Walki-talki

Plaça de la Vila!

Castellers de la Vila de Gràcia, Vila de Gràcia 1 Comment »

Avui canvi de nom de la Plaça de la Vila, ara ja podrem dir oficilament Plaça de la Vila!

Reconforta veure com la feina que portes fent des de fa uns anys, al final arriba a bon port!

I sobretot recordar l’Albert, fer-li l’ànèssim homenatge, pero tio per molts que en fem mai farem tots els homenatges que et mareixes. Primer descobrir la placa a casa seva, i després el canvi oficial de la plaça.

I per culminar aquest dia tant especial, he tingut l’honor de fer el primer pilar a la Plaça de la Vila… Pilar semi a l’antiga (ja que no ens hem deixat de mans)

Ara si: Plaça de la Vila!

Vila de Gràcia Comentaris tancats a Ara si: Plaça de la Vila!

Diumenge es canviaran les plaques de la Plaça, ja podem dir per últim cop, Rius i Taulet pel nou nom: Plaça de la Vila de Gràcia. Ha passat més d’un any, des de que es va fer el referendum, però millor tard que mai.

Ara és moment de felicitar a totes les persones que han posat el seu petit granet de sorra perquè això fos possible, i sobretot pensar amb tu Albert, que segur que deus estar ben content.

A part del canvi de plaques de la Plaça de la Vila, abans es descobrirà una placa d’homenatge a l’Albert Musons i hi haurà la Diada Castellera de la Independència (de Gràcia), un cap de setmana ben complert com podeu comprovar…


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines