Us aviso d’un nou model d’estafa: cal anar molt amb compte amb els pàrquings de l’IKEA, si no, fixeu-vos en el que em va passar l’altre dia:

Dues noies força maques, d’entre 18 i 20 anys s’apropen al teu cotxe mentre estàs col·locant dins el cotxe les teves compres del centre comercial. Llavors comencen a netejar-te el parabrises ensenyant dissimuladament els pits sortint de les seves camises ben arrapades. Quan al final, els hi dones les gràcies i t’ofereixes a donar-los-hi una propina, elles hi renuncien i et demanen a canvi que els hi donis un petit passeig per la ciutat. Si acceptes, s’apugen al teu cotxe i s’asseuen als seients posteriors. Mentre condueixes, elles comencen a fer jocs lèsbics. Quan atures el cotxe, una d’elles puja al seient del copilot i et fa una fel·lació brutal, mentre l’altra, sense que te n’adonis, et roba la cartera. Quan te n’adones, les dues han marxat.

Amb aquest enginyós sistema m’han robat la cartera el dimarts, eldimecres, dues vegades el dijous, probablement demà i espero quedissabte.

Aneu amb compte…