Abans de res, informar-vos als que no em coneixeu que no sóc un votant fidel. Estic sempre entre Iniciativa i Esquerra i de fet de boquilla vaig de llibertari i defenso el no anar a votar però fins l’altre dia no havia materialitzat el "no vot". I perquè no ho tenia clar. El tema de la ressaca i el partit del Brasil era més aviat literari que real. La veritat és que les croquetes se’m van posar bé i Brasil estava jugant de puta pena. Però després de tanta xerrameca al meu bloc, després de tanta defensa de la dignitat nacional, després d’indignar-me tant amb Mas, Zapatero i Saura, a l’hora de la veritat, quan tot això s’havia de materialitzar amb el meu "no" decidit i rotund, em vaig rajar. No tinc criteri, ni personalitat ni decisió. El Maurici és un cagadubtes! elis elis…

El meu jo conscient em deia que anés a materialitzar el meu "no", però elmeu jo inconscient em recordava que també era la papereta dels Espada,Rajoys i Piqués. El jo conscient em deia des de feia molt de temps que no podiacondicionar-me el que fes el PP, que havia d’ignorar-los, però em veiaincapaç d’alegrar-li el dia a l’interventor de torn del Patetisme Popular.La sola imatge del pavo somrient-se al veure’m agafar la papereta delNo em feia venir esgarrifances.

Em vaig rajar i no me’n sento orgullós. Però mira, potser és que sócuna mica cretí, però igual que gaudeixo més veient perdre el Madrid queguanyar el Barça, prefereixo veure com s’enfonsa el PP. Fan tanta ràbia, que en el fons veure’ls coml’altre dia, rebolcant-se en la mentida i ensenyant la seva veritablecara antidemocràtica, anticonstitucional i antijurídica -termes delsquals sense l’anti se n’omplen la boca quan els convé- ja em satisfanuna mica. Veient l’ús indecent i inversemblant que estan fent del’abstenció, segons com penso que hauria d’haver anat a votar ni quefos per posar "tonto el que lo lea del PP", però no ens enganyem, ambuna participació més "normal" s’haguessin tret qualsevol altraestupidesa del barret i estaríem parlant de votants absoluts, decampanyes sense llibertat o del que fos. Són uns putos Houdinis i si noés una cosa, és una altra, o és ETA. I qui digui el contrari és un miserable. Us sona?

Châpeau per la reacció d’Esquerra. Malgrat uns primers titubejos de laMarina Llansana intentant jugar també amb l’1 de cada 3, el Carod vadir el que calia dir. "No hem guanyat" i anem per feina. El Carod encalent pot dir qualsevol bestiesa però a l’hora de fer comunicats odeclaracions se li nota el vessant reflexiu i empàtic amb el que lagent espera d’un polític que vulgui transmetre un mínim sentit de lacoherència i la responsabilitat.

(i per demà: tema Montilla)