Ja, ja, ja. Em veieu cara d’anar fent patètic autobombo?
La meva estrategia però, no la vario, intento posar títols provocadors.
Res, abans d’anar tirant cap al sopar, només vull dir que aquest matí ha estat un dels més divertits que recordi (vaaale, normalment estic dormint).

Ha estat de pel·licula,

Starring:
Alexis Lopinski
Dolly Bottle
Moritz Round

Also starring:
Winston A/V
Jousmer Vaibis the dreamer

Special thanks:
Monglis (I and II)
It Has, It Has, It Has
Saint Johan
Canigous flame

Cameo:
Nostradamus

M’hauria tocat descansar una mica, però la veritat és que es respirava molt buen rollito. Només donar les gràcies als còmplices d’aquest matí surrealista però divertidíssim. He entrat un moment al bloc del Bañeres, que visito sovint, i estaven a la grenya com sempre. M’he indignat que un dia que és el dia màgic continuïn amb les disputes de sempre. Mira, us enganxo el missatge que hi he deixat:

I no és per res, ni per trencar aquest super-bon-rotllo [ironia en el sentit que s’estaven barallant com sempre] de cada dia, però avui és revetlla de Sant Joan, el solstici d’estiu, la festa mediterrània per excel·lència, la nit més curta i el dia més llarg de l’any…

Precisament el dia més llarg de l’any us el voleu passar sencer dale-que-te-pego amb el tema de sempre? deixeu-ho per demà, gent. Compreu coca i petardos i gaudiu de la nit de foc.

No sigueu tan rancis, home… [obviously no va per a tothom. De totes maneres, per a tothom, i quan dic tothom vull dir tots-tots-tots, Bona Revetlla!]

Ui! se’m fan les onze. Igual demà (és a dir el 25) hi afegeixo alguna coseta més.

Bona Revetlla a tutti!