Hi ha una pàgina curiosa per Internet que s’anomena No puedo creer que lo hayan inventado. És una pàgina on es mostren invents d’allò més insòlit i freak. Us n’he fet una petita tria d’alguns que fins i tot poden tenir el seu punt interessant.

1. Ulleres d’anonimat

invents

Si tens un càrrec públic per exemple i estàs en plena farra desenfrenada, què millor que aquestes ulleres que simulen la típica franja negra que posen als diaris per preservar l’anonimat.

2. Làmpara cocodril

invents

Si disposes d’una piscina i tens por als intrusos, res millor aquesta làmpara que es carrega de llum solar i que per la nit flota per la piscina amb els ulls encesos. Ideal pel Club.

3. Wàter amb peixera

invents

Si estàs fart de les avorrides cisternes del wàter, què millor que aquesta peixera -amb peixos de veritat-. I no et preocupis, que no descarrega tota l’aigua i no cal canviar els peixos cada cop que et dóna per canviar l’aigua de les olives.

4. Mamelles dispensadores de sabó

invents

Continuem al bany. Fart d’anar a les palpentes buscant el fotut pot de xampú? Molt millor tenir alguna cosa a la que agafar-se, no?

5. Ratolí ergonòmic

invents

Per si no t’arriba o no t’acaba de convèncer el dispensador de sabó, aquí tens una altra opció. Un ratolí de dos mugrons botons que s’adapta perfectament a la teva mà.

6. Xancletes amb butxaca

invents

Aquest no està gens mal pensat. Ara a l’estiu que és un merder portar les coses, aquestes xancles amb butxaca poden solucionar-te la vida. Ideal també per a la platja nudista no haver d’anar amb la runyonera i tot penjant que més aviat sembles un benzinero una mica sortit.

7. Picaporta amb mà inclosa

invents

Per sorprendre els teus veïns, aquesta picaporta és imprescindible. Ideal en ambients siniestros i similars.

8. Motlle de salsitxes-pop

inventsinvents

Fart que els nens no et megin? Amb aquest fabulós motlle faràs unes precioses salsitxes-pop que la veritat a mi em fan més por que una altra cosa.

9. El defensor de la teva habitació

Si estàs en l’edat del pavo i no vols que el teu germà/germana/pare/mare entrin a la teva habitació, res millor que orientar aquest room-defender que fregirà a cops de raigs làser els intrusos.

10. El frigo-penis

invents

Amb aquestes calors, res millor que portar-se alguna cosa ben fresca a la boca. Fins i tot n’hi ha que se’n demanen dos, un a cada mà!