Sembla que hagi passat una eternitat però total han estat 24 dies (des del 28 d’agost, dia en que van caure els dominis .es i la meva connexió a Wanadoo va emmudir). Amb la meva germana i el meu cunyao vam decidir tirar pel dret i canviar de companyia, que ens surt més barat i avui ja ha se’ns ha activat el compte de l’Imagenio.

O sigui que Sant Tornem-hi! (avui, que curiosament cau en Sant Maurici).

Tampoc em vull enrotllar gaire, només dir-vos que ja sóc aquí de nou, encara em falta soltura.

Ah! i la mala notícia és que he trobat feina

Que no, que estic content malgrat haver de llevar-me a quarts de vuit del matí. Estic donant classes d’Introducció a Windows (pfff!) per a adults en un Centre de Formació de l’Ajuntament de Sabadell (al barri de Gràcia!). Són quatre hores diàries (de 9’30 a 13’30 inclosa mitja hora de "pati") i bastant ben pagades (díríem que cobro més ara fent quatre hores del que havia cobrat mai fent-ne vuit).

No tot és perfecte: només cobro per hores fetes (si hi ha festa, faig festa, pero no cobro) i el tema de les vacances i tot plegat no està cobert. De moment només és per tres mesos però si tot va bé segurament continuaré al 2007.

Com a la gracienka (felicitats!) la feina m’ha vingut gràcies a una amiga, la Pepa, que ja estava donant classes i que, en quan es va assabentar que hi havia una vacant em va trucar ràpidament i em va posar en contacte amb l’encarregada dels cursos, un solete la Pepa.

De moment ho deixo aquí, tinc un munt de mails per llegir i he de repassar una mica els blocs a veure si hi ha hagut molta sang en aquestes setmanes.