Bé, per si no ho sabeu ja tenim finalistes per al guanyador a Bloc de l'any.

Com que en aquestes votacions per Internet ja sabem el què passa i la gent tira (i fa bé) de col·leguis perquè el votin, i com que cap dels meus preferits està entre els nominats, aquí anirien els meus premis si jo fos jurat:

1er premi: (ex-aequo) per El Pentagrama i Una mica de tot i un tros de res… Perquè? Perquè és indiscutible que hi ha un abans i un després en la vida dels blocs fins que no apareixen les nenes ;-). En comptes de parlar sempre de collonades de política i aquestes coses, ens han aportat un bri aire fresc amb coses normals i corrents, amb els seus canvis de feina, els concerts d'aquí i d'allà o les fotos d'allà i d'aquí

2on premi: Monòlegs politicofestius. Perquè s'ha de reconéixer que parlant de collonades de política l'Àlex és un crac, té una pacièeeeencia que ni el Sant Job i, sobretot, per haver provocat la millor iniciativa dels blocs: El joc dels Monclis!

3er premi: El Mussol i la Lluna. I amb més actualitzacions seria el primer. Una visió encantadora de la vida. A cops tan irrefutable que els comentaris se'n ressenten. Pero Cani, que encara que no comentem, llegir, et llegim.

 

Ah, podeu seguir fent el test de posicionament ideològic i veure si us surt Liberal Radical com a mi 🙂