foto mauri 

Bé, suposo que la majoria ja ho sabeu però avui que tinc una miqueeta de temps, m'he decidit a passar pels blocs i discutir-me una mica amb en greips, que és un esport molt sà 🙂 i ja de pas m'he dit… coi Maurici, gairebé que escriguis alguna cosa al teu bloc!

Com us he dit, tinc només "una mica" de temps [he començat a escriure aquest missatge a les 19:46, però de sobte m'he adonat que havia de baixar a comprar tinta abans de les 8, i de pas imprimir uns cartellets per Sant Jordi, i de pas, passar pel Quiosc a buscar els albarans d'avui… en fi, que són les 21:08 i just ara m'hi torno a posar], així que ja us aniré explicant l'experiència. Molt de curro, moltes hores, poca pasta però també moments guapos, una plaça per gaudir-la (si ariba la primavera d'una p… vegada) i una gent majoritàriament encantadora.

Ah! aprofito l'apunt per fer-me propaganda 🙂 o si més no per comentar-vos un parell de coses que poden ser del vostre interès. D'una banda que ja he obert "El racó de Gràcia", un petit espai –com ho són tots els espais del quiosc– on hi tinc tot el que puc arreplegar de les entitats gracienques. De moment disposo de tot el fons editorial del Taller d'Història de Gràcia així com tot el fons musical de Gràcia Territori Sonor. També hi tinc samarretes de GràciaNet, de la Torna i dels Castellers de la Vila, els quals també m'han portat divers material de merxandaisin: bolis, encenedors, pins, mocadors… 

I d'altra banda, que els qui encara no us hi heu passat (pocs), veniu a fer-me una visiteta! 

logo