Fa uns dies la mestressa em va proposar participar en una experiència bloquera que consistia en escriure un conte a traves d’un bloc. A partir d’un inici cadascú continua el conte tal com ell li sembla i quan ja has escrit una part del conte li passes a algú altre. Com si fos una frase maleïda.

Doncs jo ja he escrit la meva part del conte i li passo en el Josep

"Tot és negre, o si més no ho sembla. Pel cap li ronden les paraules que li acaba de dir el Mosso “Tu has de dur a terme una empresa molt important” , “ Nosaltres som aquí per ajudar-t’hi”, “Tu hauràs d’actuar”. Ara està del tot desconcertada, sembla que tot siguin un mal son molt i molt llarg, potser fins i tot infinit.

No sap qui és el bo i qui és el dolent, el Nord o el Sud? Qui el vol ajudar, el Mosso, la Mossa, el Noi, l’Oest o només es volen aprofitar d’ella. Qui és bo i qui és dolent, aquesta pregunta es va repetint dins del seu cap, com ho puc saber?

La bondat i la maldat són relatives- diu una veu molt greu

Qui ets? – es pregunta sorpresa – Ets l’Est?

No sóc la teva veu interior, aquella que sempre es estat buscant

Ara la Noia ja no sap on és, no entén res, ni el que passa fora d’ella ni el que passa en el seu interior. Tot és un caos a dins i a fora no serà això l’infinit, tants perills, tantes sorpreses i tant de temps per trobar això?

És això l’infinit? – Pregunta la Noia en un xiscle de desesperació

I que és l’Infinit? – li respon …."