Avui començo una nova secció del bloc. Es podria anomenar monòlegs hotelerofestius, cròniques calitxones, diari d’un aborigen calitxenc o la llebre de Molló.

Potser el millor és no posar-li cap nom. En aquesta secció explicaré les aventures, cotilleos i mil històries que passen a l’Hotel Calitxó, l’hotel on treballo. Segur que heu vist a la tele algunes series com Hotel Europa, 3 estrelles, etc… Doncs com s’acostuma a dir la realitat supera la ficció.

Aquest cap de setmana hi havia un vintena de persones que participaven en un curs de meditació i que s’allotjaven a l’hotel. A part de fer ioga i xerrades buscaven el contacte amb la natura. Concretament un dia van baixar al riu per trobar l’energia dels peixos, i tant que la van trobar. Van tornar xops a causa del xàfec que van enganxar.

Però la millor historia del grup va ser el miracle de l’embotit de Can Parruc (una carnisseria de Molló que fan molt bons embotits). Per esmorzar a l’hotel hi ha un bufet lliure, on entre altres coses hi ha pastes, fruita, embotits, formatge, cereals, torrades etc…

Doncs el grup en qüestió era tot vegetarià, el pobre cuiner estava desesperat perquè li posaven pegues a tots els plats que proposaven. L’esmorzar el vàrem carregar amb més fruita, pastes iogurts, etc… Però aleshores es va produir un miracle, el grup de vegetarians va caure en la temptació dels embotits i se’ls van acabar tots. Fins i tot en van haver de comprar més…

Quin vegetarià es pot resistir a un bull de Can Parruc…