El despertador sona molt d’hora, concretament a les 8:30 del matí. No es que ens agradi dormir només quatre hores, sinó que estem allotjats a un pis de manera il·legal. És el pis on dormen els treballadors del restaurant on el nostre amic treballa. I per tant quan ell se’n va a treballar nosaltres no podem tardar en marxar i no ens poden veure allà dins. Quan ell ja ha marxat i nosaltres estem a punt de fer-ho sentim que la porta del pis sobre hi algú entra. Són un moments crítics, quan sembla que la persona que ha entrat al pis ha entrar a una habitació sortim sigilosament però corrent.

Després hem esmorzat un croissant i un cafè en llet ens hem dirigit a la platja de la Concha, visita obligada si vas a Donostia. I naturalment el “Peine de los vientos” allà hem aprofitat uns esglaons que hi havia per baixar fins a les roques i fer una mica el tonto per allà baix.

Després de la visita turística hem anat a fer unes cerveses, i després naturalment ens ha vingut ganes de fer les nostres necessitats. Hem descobert que tenen uns lavabos públics molt grans i netissims, potser el senyor Clos n’hauria d’aprendre nota.

Després de tornar a fer unes birres i pica uns “pinchos” era l’hora de dinar. El problema era que vam aparcar el cotxe dalt d’una muntanyeta i el menjar estava el cotxe, total que per dinar haviem de fer una petita excurcioneta.

A la tarda ens hem dedicat a voltar una mica per Donostia, tot fent unes quantes birres més (buf… quantes en portàvem ja??). Hem quedat amb l’Oriol (el que ens deixa dormir al “seu” pis) i després de fer una birra ens ha demanat que si li podíem comprar un lladre, naturalment li hem dit que si.

El problema era com es deia un lladre en castellà, tampoc era qüestió d’entrar a una ferreteria i dir “Quiero un Ladrón”. Al final hem arreglat el problema demanant un “Enchufe múltiple”.

Quan era l’hora de sopar hem hagut de tornar a fer l’excurcioneta al “monte” per poder menjar. Després de sopar i un cop ja estàvem a baix ens hem recordat que el famós lladre estava al cotxe, total que hem hagut de fer una altre excursió.