Bloc temporalment inactiu durant la festa major.

Can Winston s’apunta a l’experiència blocaire del bloc conjunt de Gracianet Pensaments de Festa Major.

Podeu seguir totes les impressions d’en Winston al bloc Pensaments de Festa Major. Tanmateix copiaré aquí els seus “post”.

Bona Festa Major!!!

A continuació el meu últim post:

Aquesta festa major, és diferent que totes les altres. Per que carai vai decidir ser president de la colla, i menjar-me tot aquest “marron”. Masses maldecap, pel meu petit cervell que ja comença està atrofiat per culpa de tant telèfon mòbil.

Aquest últims dies sóc l’home dels 2 telèfons, tota l’estona trucant i rebent trucades. La meva “jefa” està molt contenta, perquè dedico més estona a fer coses de la Festa Major que a servir cafès i cerveses.

I organitzar les coses des d’un poble del Pirineu, és un pel complicat, ja que cada dos per tres perds la cobertura del mòbil, o just quan aconsegueixes parlar amb el repartidor dels barrils et ve un client que vol una cervesa. Doncs que parli amb el repartidor i li porti ell!!

Ahir vaig poder baixar a Gràcia per tal d’anar a l’assaig i de pas per xafardejar una mica. Em va impressionar el decorat de Verdi del mig, pel que vaig veure pot arribar a ser molt impressionant. També vaig veure Joan Blanques, però no m’hi vai fixar massa, però segueix la línia d’altres anys. I Mozart que ens ha copiat la idea (o nosaltres els hi hem copiat???), som veïns i tindrem un decorat semblant, semblarà una continuació del mateix decorat.

Nosaltres, a la plaça de la vila, crec que pot quedar prou bé, però com que quederem 12 o 13….. El jurat no estima les places i no veu la feina que hi ha alhora de decorar una plaça tan gran com la nostra. Si ho posessin tot el que fem en un carrer gairebé no s’hi podria passar. Per exemple el motiu central d’aquest any és impressionantment gran, potser no hi cabria al mig d’un carrer.

I avui he tornat a pujar cap aquí dalt, hi he continuat fent veure que treballo, mentre m’escapo per poder trucar a l’home de les neveres que ens les ha portat avui, quan les volíem dilluns….

I de postres a les sis hem trucant i hem diuen que està diluviant i que s’ha inundat el local on fem el decorat. Espero que no s’hagi fet res malbé.

Dilluns torno a baixar, ara si, per quedar-me fins que s’acabi la festa. Dormint poc i treballant molt….