Nou capitol dels monòlegs hotelerofestius, cròniques calitxones, diari d’un aborigen calitxenc o la llebre de Molló (encara no he decidit el nom)

Fa temps que aquesta teoria em ronda pel cap, fins i tot l’any passat vaig fer una prova. Però ahir ho vaig estar comentat amb una cambrera nova, que abans, havia estat a altres bars.

La teoria és la següent:

“Tot client que entra a una bar, o per defecte a una terrassa, seurà a la única taula que resta bruta. Malgrat que la resta de taules estiguin disponibles i netes.”

Per confirmar la teoria, l’any passat vaig fer un petit experiment. Vaig moure una taula de tal manera que li toques és sol. Les altres quatre taules les vaig posar de tal manera que estiguessin a l’ombra i les vaig netejar. En canvi la taula que estava al sol ( a partir d’ara X) la vaig omplir de tasses de cafè brutes i la vaig embrutar tirant una mica de coca-cola.

Teòricament, si entrava un client a la terrassa, hauria d’anar a qualsevol taula excepte la x, ja que a l’estiu el turista intenta protegir-se del sol, i normalment no li agrada estar en un entorn brut.

Doncs no, la majoria de persones van anar a seure a la taula bruta i que estava al sol. I per tant hi vaig haver d’anar per netejar-la i després embrutar-la per tornar a repetir l’experiment.

És que els clients són!!!!!!!!!