Tal com he passat en el post anterior, aquest cap de setmana passat, ha sigut molt mogudet.

Els Ganàpies de l’Autònoma vam anar a Alemanya per actuar a Berlín i Hamburg. Com que va ser un cap de setmana molt llarg ho explicaré a trossos.

Dijous a ¾ de 6 ens vam plantar a l’aeroport del Prat, realment fins a ¾ de 7 no va arribar tothom. Vam aconseguir embarcar a l’avio, tot i que amb alguns contratemps (una forquilla requisada i una cartera robada).

 

 

Durant el vol ens va sorprendre, que malgrat ser una línia de baix cost ens van tractar força bé. Ens van donar beguda, un “sandvitx”  de formatge o pernil (o una cosa que podia arribar a recordar al pernil) i un cafè laxant aigualit ideal per la gent que té problemes per anar al lavabo.

 

Després d’un aterratge mogudet, ple de bots i turbulències, vam conèixer els nostres acollidors (o padrins, tal com deien ells). A la Laia, en Pep i jo ens va tocar anar a casa d’en Xavi. Una casa immensa, en forma de donut i situada a la Alexanderplazz (la plaça Catalunya de Berlín).

 

Després de fer un petit ressopó, ja eren les 12 tocades. En Xavi ens va explicar sobre un plànol que havíem de visitar l’endemà, però com que estàvem al centre de la ciutat, vam obrir la finestra i ens va fer una visita turística virtual.

 

 

Després vam estar una estona xerrant, on van descobrir coses molt interessants, com que un Ganàpia és del Madrid o que els 45% del sou d’un Alemany va directament a l’estat.

I després cap a dormir (això si, abans vam haver de moure un sofà-llit de punta a punta del pis).