Fa dies que no he pogut actualitzar el bloc. 

La raó és molt senzilla, des del 23 de juny estic treballant a la piscina, municipal de Molló. I com que a casa mes no tinc ni ordinador ni internet he de demanar a veïns, a l’Ajuntament o al Calitxó que em deixin utilitzar una estona l’ordinador. 

Després de 6 anys treballant al mateix lloc (a l’estiu) he canviat de feina. Tot i que la situació i feina no és molt diferent. La piscina, està a escassos metres de l’hotel i la feina consisteix en portar el bar de la piscina, controlar i vendre les entrades i abonaments i vigilar el banyistes.  

Fins el 3 d’Agost estaré aquí dalt, després baixaré a Gràcia fins el 23 d’Agost, en que tornaré treballar fins l’11 de setembre. 

Per no enyorar-me de Gràcia, baixo un dia per setmana. Aquesta setmana vaig baixar dimarts aprofitant que hi havia assaig. La setmana que ve hauré de baixar divendres, ja que es celebra el II Sopar de la Independència. De moment em limito a baixar un cop per setmana, ja que per cada viatge que faig em gasto uns 30€ en gasolina.