Com molts ja sabreu aquest dilluns vam descarregar el quatre de vuit, feia més d’un any que no el descarregavem.

Descriure les emocions que suposa això és molt difícil però el fet més important d’aquesta actuació, no és el propi quatre de vuit, sinó l’ambient de festassa que hi va haver ja des d’abans que comences l’actuació.

Fent tot el cercavila cantant i ballant, amb la bandera de Gràcia al davant. El bon humor i la confiança abans de fer el quatre, la tranquil·litat a la pinya durant el castell i l’eufòria quan els dosos ja baixaven.

O la celebració del 4d7 amb agulla, només per superar la celebració de la torre de vuit dels castellers de Barcelona (celebració merescuda). I per acabar els diferents dinars que es van fer pels restaurants propers a la plaça i la celebració que es va fer al local de la colla, amb cava i cervesa fins ben entrada la mitjanit.

Aquest castell és el meu segon 4d8 descarregat com a baix, tot i que estava un mica cagat perquè només havia fet un assaig després de la Festa Major, el castell va anar molt bé, sobretot per l’equip del baix, que aquest cop era l’Equip Femení -1. Felicitats i Gràcies a la Neus, Nona, Eulàlia i Aina i per descomptat a la resta de la colla.

L’equip del baix mai s’ens veu però fa una feina imprescindible, per això aquests post va dedicat a elles.

Foto de l’Equip Femení -1 a la celebració al local.

 

I un video més del 4d8, ara des de l'altra banda: