Avui, tot i que teòricament havíem de fer l’etapa més curta hem acabat fent 170 Km. Hem anat cap a Savolinna, però hem decidit anar-hi per carreteres interiors, ja que passava pel mig de molt llacs. Fins i tot hem hagut d’agafar un transbordador per travessar un llac.

 

A Savolinna hem visitat la fortalesa, que està situada a una illa rocosa. No ens han fet pagar entrada, però a canvi no hem pogut visitar tota la fortalesa ja que una part estava en restauració.

 

 

Després de dinar hem anat cap a l’alberg, que està a Oravi, a uns 35 quilometres de Savolinna. L’alberg està molt bé, saben mol angles i fins i tot la dona que mana parla una mica de castellà.

 

Després d’instal·lar-nos i comprovar que hi ha internet, hem anat a fer una volta (de 25 quilometres) amb bici pels boscos que hi ha al voltant de l’alberg. Anàvem molt abrigats, perquè estàvem a 9 graus, però hem acabat suant com uns desgraciats.

 

I avui he descobert com són els lavabos de les àrees de descans: una caseta de fusta, un banc amb un forat i que la merda anés caient cap al fons. Sort que a la fortalesa de Savolinna hi havia uns lavabos molt nets.

 

També cal destacar les impressionats carreteres per on hem passat, entre llacs i boscos. Semblava que passéssim per un passadís molt estret en mig del bosc. Aquí us deixo un vídeo.