Avui, com que ahir no ens havíem cansat prou hem decidit fer una ruta en canoa pels llacs que estant al costat de l’Alberg.

 

Teòricament havíem d’anar a una àrea de picnic del Parc Natural on estem, però hem descobert que a l’aigua és molt difícil orientar-se i hem anat a parar a una altre zona. No servim massa com a mariners.

 

 

Després quan hem tornat hem descobert que realment hem fet una volta molt gran, per anar a parar bastant a prop d’Oravi.

En vermell la ruta d'anada i en blau la de tornada
El cercle groc és on haviem d'anar en teoria

 

Una altre cosa que avui hem descobert són els contenidors, n’hi ha de 7 tipus diferents, el problema ha sigut nostra per desxifrar que volia dir cada cartell.

 

I ahir vaig provar la sauna, més que una cosa relaxant, sembla una tortura, cada cop que es tira aigua el braser, surt molt vapor bullin que et crema la pell i no et deixa respirar. Quina diversió trobem els finlandesos en la tortura? A Finlàndia hi ha (segons la guia) 1.200.000 saunes (én un país de 5.280.000 d’habitants).

 

Avui a mitja tarda, hem anat a fer una volta amb cotxe fins a un bosc i després hem continuat caminant. Després de tres dies avui els núvols han marxat i hem vist el sol!

 

PD: Mentre escrivia aquest post el Martí (el company de viatge) ha engegat la sauna i m’ha obligat a entrar-hi.