[Post escrit ahir a la nit (dia 12) però penjat avui dia 13] 

Amb menys de 10 hores he passat d’acabar de treballar a Molló a  plantar-me a Finlàndia. Malgrat els esforços de la dona que s’ha assegut al meu costat a l’avió que m’ha estat molestant tota l’estona.

 

L’etapa d’avui era una de les més dures, en total hem fet 310 Km, sortint de l’aeroport de Hèlsinki, on havíem esmorzat a les 5:30 hora local (les 4:30 a Catalunya) i arribant a Imatra (al sud-est de Finlàndia).

Video del cotxe que utilitzem a la ruta

 

Pel camí hem passat per Kotka (per estirar una mica les cames i comprar provisions) i per Lappeenranta (coneguda per nosaltres com a Lapernata) on hem dinat a les 12 del migdia.

Una imatge de Kotka

 

A Lapernata hem intentat fer una visita turística, però les pàgines de la guia on parla d’aquesta ciutat no hi eren, realment una putada.

 

Després hem aconseguit arribar a l’alberg de Savolinna, després de perdre’ns forces vegades, ja que està situat al mig del bosc.

 

Un dels llacs que hem trobat quan ens hem perdut

Allà ens esperava una dona que només parla finès, i hem aconseguit comunicar-nos amb ella a través d’una llibreta en que hi havia pàgines i pàgines de frases i preguntes amb angles i el seu equivalent Finès.

La ruta planejada pel Martí (l'altre)