febr.
26
2007
3

Un dona detinguda per amagar dos mòvils a la vagina

Una dona de 26 anys detinguda quan intentava visitar el seu novio en una presó de Brasil amb dos mòvils amagats a la vagina.

Sembla que la dona portava un Nokia 1100 i un Sony Ericsson (model encara per especificar) dins d'una bosa de plàstic dins a la vagina, i que tot plegat va ser descobert en la revisió prèvia a la visita.

Sembla que hi ha gent que vol fer la competència a la butxaca màgica del Doraemon! Tot i així, prenc nota de no anar a visitar mai cap pres a Brasil perquè si en la revisió pèvia a una visita descobreixen això… com han de ser aquestes revisions? :S 

 

Written by in: Comunicació de masses |
febr.
26
2007
3

Test per l’Alzheimer

Avui m'ha arribat un test que en teoria es fa servir per diagnosticar Alzheimer. A veure qui és capaç de llegir aquest text! En teoria tots, eh!

Test Alzheimer

Written by in: General |
febr.
21
2007
4

PGV = Plàtan Gegant Volador

Un projecte intenta situar a 40km d'alçada un plàtan gegant. Sembla surrealista però el projecte existeix de debó i tenen previst el llançament del plàtan gegant per l'Agost del 2008. 

El plàtan faria uns 300 metres de llargada, simflaria amb heli, i gràcies a dos giroscòps estaria durant un mes, aproximadament, deambulant en cercles pel cel de texas. El seu tamany aparent seria del 15% de la lluna plena, i sembla que es podria veure des de qualsevol punt de l'estat de Texas i d'altres estats veïns.

El cost de tot plegat se situa al voltant del milió de dolars i en aquesta pàgina expliquen el projecte i demanen donacions per realitzar-lo.

 

platan

 

Written by in: Emprenedors |
febr.
06
2007
0

Traducció de Drupal 5.x al català

De moment estic guanyant en nombre de cadenes traduïdes a drupal.cat

Aviat tindrem Drupal 5.x plenament en català Laughing

Drupal 5.x

Més informació a: http://www.drupal.cat/node/200 

 

Written by in: Emprenedors |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines