febr.
29
2008
2

A qui votar?

La gent es deixa influir per tota mena de coses alhora de decidir qui votarà, moltes vegades preses de pel, falses promeses, intuïció, costum, por…

Jo estic força desencantat de la política i no tinc ganes de creure’m el que hem diuen, per això he decidit valorar els polítics i els seus partits amb una cosa que sóc capaç de valorar i auditar, sense influències externes, dades truncades o opinions interessades de per mig… així que decidiré el meu vot en funció de la feina que ha realitzat cada partit amb la seva web.

Quina és la feina d’un polític?

Gestionar i liderar projectes. Per tant, tot bon polític i partit ha de ser capaç de contractar els serveis d’especialistes perquè li facin un bona web, funcional i de qualitat. Si no és capaç ni que li facin bé la seva pròpia web, si li prenen el pel i els calers per fer-li una web mediocre com serà capaç de que facin bé les obres, de que tinguem una educació de qualitat, o que les coses arribin a bon port i de la millor manera?

Així que venc el meu vot en qualsevol elecció al partit que tingui una web que compleixi els següents sis punts:

1.    HTML o XHTML Transicional (com recomanen els estàndards) vàlid! (passant almenys aquest test: http://validator.w3.org/)
2.    Joc de caràcters UTF-8
3.    CSS vàlid! (passant almenys aquest test: http://jigsaw.w3.org/css-validator/)
4.    Que disposi de RSS i/o Àtom!
5.    Web accessible a una A (el mínim!), passant almenys aquest test amb 0 errors automàtics (http://www.tawdis.net/taw3/cms/es)  [el mínim del mínim]
6. Web mínimament completa amb programa electoral i notícies.

De moment 0 partits ho compleixen, per tant, no voto.

Si algú descobreix alguna web d'algun partit que compleixi els 5 punts aviseu-me que els voto. 

Written by in: Frikades |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines