jul.
26
2007
0

Sóm burros

Avui vull parlar de la conexió a internet. Tots som conients que els preus de qualsevol servei en un país i en un altre poden variar molt, sobretot en funció dels sous i el cost de la vida. Però és que en aquest aspecte vivim en un món al revés, l'exemple d'espanya és brutal, tenim un dels costos més elevats de connexió a la xarxa de tota europa i a sobre un dels pitjors serveis i una de les velocitats de conexió més baixes!

Si fem la comparativa amb altres païssos veïem que realment estem fatal. Compare'm, per exemple, amb un païs que el tenim just al costat i que en teoria te un nivell de desenvolupament tecnològic inferior a nosaltres. Estic parlant de Portugal.

Doncs resulta que la velocitat mitjana de conexió a internet a Espanya és de: 1,2 Mbps … i la de portugal? 8,1Mbps. És lamentable! I passo ja de parlar de Finlandia amb una velocitat mitjanan de conexió de 21,7 Mbps.

I quan veïem que la qualitat i la velocitat de conexió a la xarxa a Espanya esta per la cua mundial, ens podem fixar en el preu i que trobem? Doncs estem pagant a uns 12€ la mega!!! Molt bé! Un dels costos més cars de tota europa! El pitjor servei i el més car! Perfecte!

A més, no entenc com tenen el valor de dir-li "conexió de banda ampla" perquè segons els criteris americans la conexió de la xarxa espanyola NO pot considerar-se una conexió de banda ampla per no garantir el mínim de velocitat mitjana de 2Mbps. O sigui, tenim una "banda ampla" lenta i cara que de fet no és una banda ampla, però que em redefinit les velocitats mínimes que ha de complir una banda ampla per poder dir-li "banda ampla", trist!

I ara veïem el model a seguir: Japó. Allí els internautes poden disfrutar d'una velocitat mitjana de conexió de 100 Mbps a un preu de 16 cèntims d'euro al mes per mega!!! Veïeu la diferència? 16 centims enfront a 12 euros pel mateix.

Això sí! Telefonica és el segon operador més ric de tota europa, el primer és Deutsche Telecom que es troba en retrocés i no és el més rentable perquè telefónica ja és l'operador més rentable de tota europa!!! 52.900 millones de euros de facturació al 2006, 6.000 millones de euros de beneficis nets amb un creixement de beneficis del 26% respecta del 2005, etc.

Que fàcil que és fer negoci donant un mal servei i cobrant-lo a preu d'or. 

Written by in: General |
jul.
25
2007
1

Done’m suport als blocs

Pels que no ho sapigueu, els blocs de gracianet funcionen amb un programari lliure anomenat lifetype.

Ara ha arribat el moment de donar-lis suport i nominar-los per las premis de soft lliure de gestors de continguts. Si penseu que el vostre bloc us és útil simplement nomineu-los!

2007 Overall Open Source CMS

2007 Best PHP Open Source CMS

2007 Best Open Source Social Networking CMS
 

 

Written by in: Emprenedors |
jul.
22
2007
20

No tots som iguals davant la llei

Article 14 de la constituació espanyola:
Los españoles son iguales ante la ley, sin que pueda prevalecer discriminación alguna por razón de nacimiento, raza, sexo, religión, opinión o cualquier otra condición o circunstancia personal o social.

 

Portada del Jueves

 

Mentida! Tots sóm iguals davant la llei sempre que no siguis el rei ni ningú de la seva familia. Si aquesta portada ha de provocar que retirin una revista, tanquin la web i el jutje requereixi la identitat del dibuixant perquè el jutgin és per flipar.

I el més trist de tot, ho acceptem, ho tolerem i no fem res… i a les pròximes eleccions a seguir votant als partits monarquistes.

Que mou a una persona a voler que una familia, que no és la seva, visqui del cuento i tingui més drets que ningú? Que mou a les persones a voler i defensar la monarquia, quan ells no hi pertanyen? Que mou a les persones a voler que NO tots siguem tractats igual davant la justicia? Que li passa a aquesta societat que més del 80% de la gent vota partits monarquics? No ho entenc.

La igualtata o desigualtat és una qüestió purament cultural, però pensava que aquests conseptes estaven molt més arrelats a la nostre societat. És veu clarament que no. 

Written by in: General |
jul.
17
2007
7

Lluita activa contra el correu no desitjat

S'ha acabat de quedar-nos de braços plegats! Comença la ofensiva!

Si enllaçeu la web augmentarem les probabilitats que algun spambot caigui en aquesta trampa.

http://www.gracianet.org/oriol/lluitaactiva

Written by in: Frikades |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines