jul.
23
2008
4

Gnome o KDE? OnpenSuse, Kubuntu, Mandriva o Ubuntu?

Últimament éstic en fase de pendre desicions per casa meva, marxo de casa, i entre les coses que ja he decidit són distribucions de les coses, colors de les parets, sofà… etc… però encara em queden moltes decisions per pendre, mobles, …etc.

…però curiosament una de els coses que vull aprofitar per decidir és Gnome o KDE, semblre una mica surrialista, emancipar-se implica triar entre KDE o GNOME? Doncs en el meu cas, sí. Entre d'altres coses.

Actualment a casa meva tinc un ordinador però que eventualment fan servir els meus pares, així que no els hi puc complicar la vida amb distribucions Linux si sempre han fet servir el mateix i de la mateixa manera… però quan marxi de casa tindré un ordinador meu i només meu, i estic meditant quina distribució de Linux hi posso.

En un principi pensava en Ubuntu però no m'acaba de fer el pes el gnome i vaig començar a valorar l'opció Kubuntu… però al final s'ha tornat una decisió més complicada perquè he començat a pensar en altres distribucions i no tinc ganes de probar i probar com un boig tota mena de distribucions i entorns… què em recomaneu els linuxeros de gracianet?

Actualment tinc 4 possibles opcions en ment:

  1. OpenSuSe
  2. Kubuntu
  3. Mandriva
  4. Ubuntu

Que triarieu vosaltres?

Written by in: Frikades |
jul.
22
2008
0

Quan els geeks de la inform脿tica es trastoquen… rickrolls

Tantes hores davant de l'ordinador, tantes línies de codi interpretades i escrites, tanta cerca minuciosa de bugs… tot plegat tenia que provocar alguna mena de transtorn. Aquí en teniu una de les proves més genials!

A més descobrireu què és un rickroll, la nova moda del món més geek de la informàtica.

Resumint en poques paraules: Un rickroll és quan un company t'envia un enllaç o alguna cosa que en teoria és molt rellevant del tema que estàs tractant i, en realita, el que fa és possar-te alguna referència del cantant britànic dels anys 80s Rick Astley. És una broma i una moda totalment estúpida i absurda però ha calat tant entre el món geek que ha arribat fins al nucli de Drupa! Rickrolling!

Brutal!!! Porto una bona estona rient sense poder parar Laughing

Si sabeu anglès i programar no us perdeu aquesta aportació de la comunitat al nucli de Drupal.

http://drupal.org/node/241207

PD: Broma només entendible per autèntics frikis Laughing

Suuurrreeeaaaaliiiiiiiiiisssssstttttaaaaaaaa!!!!

Per més informació sobre el tema.

Written by in: Frikades |
jul.
10
2008
0

Where the Hell is Matt?

Coneixeu en Matt Harding? … no? Doncs aquest home és un païo que es dedica a recorrer tot el món per fer un estúpit ball, el seu primer vídeo el vaig veure al 2005, de fet crec que era aquest:

3 anys després l'home segueix amb el mateix i cada cop se li afegeix més gent. Fa unes dues setmanes va sortir el vídeo del 2008 i està que se surt! 馃榾

Per si voleu veure més vídeos aquí i la web aquí

El més divertit és que han començat a sorgir imitadors i tributs a aquest home.

…fins hi tot n'hi ha amb tota mena de personatges de videojocs! És la Mattmania! 馃榾

Where The Hell Is Mario?

Where the Hell is World of Warcraft?

…etc…

Written by in: Frikades |
jul.
08
2008
0

ZackKim

Fa dies que us parlo de musics que es dediquen a demostrar les seves habilitats pel youtube. Avui li ha tocat el torn al ZackKim, un Coreà que es dedica a tocar dues guitarres simultànies i que ja te una pila de cançons.

La veritat és que te un repertori impresionant a dues veus amb dues guitarres. No us perdeu el seu canal, de moment ja te 32 temes 馃榾

Written by in: Frikades |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines