ag.
10
2006
5

Adèu turistes!

Per fi a sortit al mercat el programa que tots estàveu esperant, el “Turist Remover”! No, no, no és el nou invent d’Iberia sinó un software que et permet eliminar els turistes de les fotos dels teus viatges.

Aquest nou invent, tan necessari i imprescindible, et permet fer les fotos de les teves vacances sense que quedin espatllades amb la presència de persones.

El programa necessita dues o més imatges del mateix lloc, on els elements a esborrar estiguin en diferents llocs. Llavors el programa analitza les imatges i composa una única foto amb els elements estàtics, eliminant els indesitjables turistes del mig de la foto.

La llàstima és que la utilitat és de pagament 😀

Font: Turist Remove

Written by in: Emprenedors |
ag.
10
2006
0

Homenatge a James Van Allen

Malauradament, a l’edat de 91 anys, hem perdut un dels referents i pioners en la física espacial.

James Van Allen (7 de setembre de 1914 – 9 d’Agost 2006) va ser un dels físics de referència del segle passat amb investigacions sobre física nuclear, atmosfèrica i sobretot raigs còsmics. També va col·laborar en el disseny dels primers satèl·lits artificials i va formar part dels programes d’investigació espacial de la NASA en les missions Apollo, Mariner i Pioner.

Però, pel que tots els estudiats de física el coneixem és pels “cinturons de Van Allen”, descoberts gràcies a l’experiment del primer satèl·lit artificial americà “Explorer 1”.

Aquests cinturons són dos franges a la magnetosfera terrestre formades per una alta densitat de partícules carregades.

L’origen d’aquestes partícules es degut a l’interacció entre el vent solar i el camp magnètic terrestre que atrapa les partícules carregades.

Els cinturons de Van Allen tenen forma tiroïdal, el cinturó de radiació interna s’estén dels 1.000km als 5.000km sobre la superfície terrestre, i el cinturó extern dels 15.000km als 20.000km aproximadament. Els cinturons de Van Allen sempre són evitats per les missions espacials tripulades perquè la seva radiació pot danyar l’organisme humà.

Written by in: Fora de la Terra |
ag.
10
2006
5

El Top 3 de YouTube

Molts cops es parla dels èxits de públic d’alguna pel•lícula, dels rècords d’espectadors d’un partit de futbol però, el que no és tan habitual és parlar dels grans super-èxits de la xarxa.

Aquí teniu els 3 vídeos més vists de YouTube.

#1 Evolution of Dance amb 30.638.535 vistes
#2 Pokemon Theme Music Video amb 14.976.841 vistes
#3 Real Life Simpsons Intro amb 8.642.242 vistes

Si no us sorprenen aquestes xifres, només penseu que la xifra de vistes del primer vídeo del rànquing es gairebé la xifra de la població de tot Canadà, i només fa 4 mesos que està a la xarxa!

Qui s’ho pensaria que un vídeo del cómic Jud Laipply reproduint diferents tipus de balls fos visitat per més de 30 milions de persones!

#1 Evolution of Dance amb 30.638.535 vistes

#2 Pokemon Theme Music Video amb 14.976.841 vistes

#3 Real Life Simpsons Intro amb 8.642.242 vistes

Written by in: Comunicació de masses |
ag.
09
2006
3

Impacte de meteorit a la lluna

El passat 2 de Maig de 2006 un meteorit va impactar al Mare Nubium de la Lluna, creant un cràter de 14 metres d’amplada. Aquest fet no te res d’extraodinari, ja que és una cosa bastant habitual, però la importància d’aquest impacte és que la astrònoms de la NASA van poder gravar-ho amb vídeo.

Aquí teniu el vídeo de l’impacte, la seva velocitat ha estat reduïda en un factor 7 perquè sigui fàcilment apreciable per l’ull humà.

A partir de la corba de lluminositat s’ha calculat que el cos impactant duria tenir uns 25 cm de diàmetre i que la seva velocitat rondava els 28 Km/s.

Font: NASA

Written by in: Fora de la Terra |
ag.
09
2006
3

Un restaurant xinès invita als seus clients a desfogar-se amb el seu personal.

Els xinesos estresats ja poden alliberar les seves tensions en un bar que et deixa agredir verbalment al personal, trencar-los les ulleres o burlar-se d’ells.

El bar es troba a Nanking, te uns 20 empleats joves i molt musculosos perquè els seus clients els hi cridin i insultin.

La cosa et pot costar des de 50 yuans (4,85 euros) fins a 300 yuans (quasi 30 euros) segons el servei contractat.

En unes declaracions, l’amor del bar (un tal Wu), explica que la majoria dels seus clients són dones.

Font: Reuters

Written by in: Emprenedors |
ag.
09
2006
2

L’altre cara del món

El món te moltes cares però no sempre les veiem totes. El pensament únic ens ha portat a que tots els media parlin dels mateixos temes, amb punts de vista lleugerament diferents, però sempre de les mateixes notícies. Ja pots canviar de canal o comprar molts diaris que, en un 80%, tots ells tracten les mateixes notícies.

Els mitjans han decidit per nosaltres què és important i que no, què té interès i que no, portant-nos a única visió del món, a ensenyar-nos una única cara possible.

I jo em pregunto, qui són ells per decidir per mi què és important al món i què no? El meu món és diferent, el que pels mitjans és una anècdota per mi és rellevant, el que per altres és una catarsis noticiera, a mi em rellisca.

Ja n’hi ha prou d’aquesta selecció única. Jo us explicaré el que realment és important al món (segons el meu pensament únic, es clar :D)

Written by in: General |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines