gen.
18
2008
0

Compte enrrera!

properament… 

 

http://trivis.gracianet.org

Written by in: Frikades |
gen.
18
2008
2

S’acosta el gran moment!

Els graciencs som gent diferent i ens agrada ser-ho.

Tenim la nostre història, les nostres particularitats, la nostre cultura, la nostre manera de fer i un sentiment d'identitat i de pertinença a un grup, a un poble i a uns ideals que ens uneix.

Sóm Gràciencs i ens semtim orgullossos de ser-ho!

Gràcia no és un lloc, ni tan sols una Vila o una gent; Gràcia és un sentiment que es porta a la pell, que recorre tot el cos i ens arriba al cor.

És per això que estem a punt de sacsejar el nostre món amb "el gran repte dels graciencs i les gracienques", la nova sensació del 2008 està a punt d'arribar!

Apte per a tots els públics però pensat per causar furor i deleitar a tots els graciencs!

Reteniu aquesta imatge perquè només falten 36 hores pel gran moment!

 

 
Pròximament a GràciaNet 
Written by in: Frikades |
gen.
03
2008
0

Fes-te betatester!

Fa poc va arribar la Nova Agenda, després la Graciapèdia, a continuació va canviar-se el Correu Web i finalment hem presentat la Nova Portada… com podeu veure els canvis i la revolució gracienca no s’aturen, estem en una fase frenetico-revolucionadora que modificarà totalment el paisatge gracienc de la xarxa però… que serà el proper? Amb que ens sorprendrà la gent de GràciaNet?

Doncs, ja s’acosta el gran moment! d’aquí poc podreu gaudir del TriviGràcia!, un joc que ens permetrà medir el nostres coneixement sobre la vila, i sobretot, que et permetrà crear el teus propis jocs de temàtica gracienca!.

Però… abans de posar-ho en marxa falta moooooooooooooooolta feina i moltes proves, i aquí és on pots participar tu! En breu començarem la fase de testeig i em cal gent que provi el joc, que trobi les coses que no funcionen bé, que aporti idees de com millorar-lo… resumint, que ens faci de betatester!

Vols ser dels primers en provar el nou joc sobre la Vila de Gràcia? Vols participar en la fase de desenvolupament i aportar les teves petites propostes de millora? Tens ganes de descobrir el TriviGràcia i ajudar-nos a posar-lo en marxa? No cal que tinguis coneixements tècnics! Només que disposis d’algunes estones per provar el joc i moltes ganes d’ajudar i aportar idees constructives.

Si creus que pots complir amb el perfil i vols ser un dels pioners… fes-te betatester del TriviGràcia! Envia’m un correu a: oriol@gracianet.cat i t’enviaré més informació sobre el tema!

Written by in: Comunicació de masses |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines