abr.
23
2007
1

Sant jordi

Feliç Sant Jordi

Feliç Sant Jordi!

Entre tots podem fer un món més just i sense discriminacions per totes les flors!

Written by in: Frikades |
abr.
12
2007
1

Nou Aspecte

Doncs sí, he canviat l'aspcte del meu bloc.

De fet la intenció ha estat portar un nou diseny lliure cap al lifetype. L'èxit de la majoria de projectes CMS (gestors de continguts) depén de l'aspete i de les plantilles, és trist però és així.

No importa que sigui un gestor de continguts rubust, segur, escalable, molt ven disenyat, modulitzable… res de tot això importa si no tens un bon set de plantilles maques. Perquè triumfen wordpress i joomla? perquè tenen moltíssim plantilles i dissenys que han portat d'altres llocs.

Altres gestors de continguts com Drupal fa poc que ho han vist, així que van dedicar molts esforços al nou tema per defecte el "Garland", tema que rapidament va ser portat cap a wordpress.

Amb el lifetype passa una cosa estranya, encara no s'han adonat de la importància d'aquest aspecte i actualment hi ha poques plantilles, massa poques com perquè el projecte tingui més èxit i difusió. Cal que es portin plantilles i dissenys cap al lieftype perquè resulti atractiu per més gent, així que aquest és el meu granet de sorrat, una nova plantilla portada cap al lifetype.

Written by in: Comunicació de masses |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines