oct.
13
2007
5

Canon rocks

Molts coneixereu el cannon de Pachelbel i potser, alguns, haureu sentit la versió rockera amb guitarra d'aquest canon, però segurament no haureu sentit la gran quantitat de versions i re-versions que han començat a correr.

El precursos de tot plegat va ser el guitarrista Yngwie Malmstenn que va fer una primera versió del canon rockera. Tot i així aquesta versió va quedar allí. Llavors va arribar JerryC (cal que li reconeixe'm el mèrit) un taiwanés que toca en una banda, i va fer un altre arranjament rocker del canon anomenat canon rock, tot i que, curiosament, la versió més famosas que corre pel youtube no es la seva sino una tocada pel FunTwo.

Després això s'ha convertit en tot un fenómen guitarristic i van començar a apareixer versions de més i més gent. Un altre dels bons, per mi, es el Hackologue, que va fer una versió diferent i és el conegut com a canon rock 2.

A part d'això han hagut molts d'altres que han tocat, podriem destacar al MattRach amb un pel menys de qualitat però també molt bo, o el symheris que toca un versió molt neta del canon rock, etc… la veritat es que la quantitat de guitarristes es increible.

I a sobre, després de tot això van començar a apareixer les versions Showdown que consistia en fer videos barrejant varies versions del canon rock i fer-les sonar ahora, o fins hi tot les versions Ultimate, o s'anaven enganxant troços de fins a 40 videos diferents del canon rock.

Al final tot un fenómen del toutube. Mireu a continuació una petita selecció:

Primera versió de JerrryC:

El mateix tocat pel FunTwo:

Versió del Hackologue:

MattRach amb crit inclós:

Symheris en acció:

Els quatre anteriors alhora amb la versió Showdown II:

Versió Ultimate amb remix de 40 videos diferents:

Barc, no es el millor però el noi te 13 anys!:

I entre la gran quantitat de videos també hi ha noies, com la levi:

 

O la jacqueline que no el toca tot:

No podem oblidar tampoc el primer arranjament rockero del Yngwie J. Malmsteen:

…I seguim amb les versions com la del bastian:

… i clar, la cosa ja es va començar a desmadrar i la gent va començar a tocar-lo amb altres instrments, fins hi tot amb un telefon movil!:

…o un piano de jogina:

… i diferents versions amb teclat:

i es clar, amb tant d'èxit i tantfenómen al jerryC li tenia que anar be la cosa i va començar a incorporar l'arranjament als concerts en directe de la seva banda: 

i fins hi tot hi ha qui s'ha fet una versió pel joc guitar heroe de la play station 2:

… i aquí paro però hi ha moltíssim més, només cal que comenceu a buscar pel youtube canon rock i trobareu de tot Wink

Written by in: Comunicació de masses |
oct.
12
2007
0

Prrfff!

De la mateixa manera que hi ha una Eurovisión de cant, també hi ha la de dansa. Evidentment la segueix molt poca gent, i amb una mica de raó, trobo que les coreografies podrien donar molt més de si. Realment no ho penso tornar a mirar, i això que m'agrada la dansa. Hi ha un munt d'espectacles i de ballarins increïbles per tota europa i el que porten són aquestes coses, realment espectacular la deselecció.

Us poso aquest video que comença amb Austria, un dels pocs que van fer alguna cosa minimament interesant. Més que res perque estava basat en la película de Piratas del Caribe i la música m'agrada, perquè la resta… prrff

.. i aquests van ser els justos guanyadors, Finlandia. El ball m'agrada pero per lo curts que eren els balls m'esperava que prepararien coses molt millors i sorprenents.

Per cert, si vau veure l'espectacle aquí a la vila de Gràcia dels 10 anys d'n-essim molt millor, més espectacular i original que el que van fer tots aquest. 

Written by in: Comunicació de masses |

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com

Aneu a la barra d'eines